Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:57 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trotuarele de pe strada I.D. Chirescu și aleile pietonale din cartierul Columbia din Cernavodă, reabilitate de SC Utilități Publice Cernavodă SRL (documente)

ro

20 Mar, 2020 00:00 3610 Marime text

SC Utilități Publice Cernavodă SRL și-a adjudecat de la Primăria Cernavodă contractele privind întreținerea trotuarelor și a circulației pietonale de pe strada I.D. Chirescu, dar și întreținerea aleilor pietonale din cartierul Columbia.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, contractul „Lucrări de întreținere trotuar și redare a circulației pietonale, strada I.D. Chirescu, oraș Cernavodă" are o valoare de 249.985,83 lei, iar contractul „Lucrări de întreținere alei pietonale, cartier Columbia“ – o valoare de 74.926,68 lei.
 
Reamintim că Unitatea administrativ teritorială Orașul Cemavodă, în calitate de asociat unic al societății Utilității Publice Cernavodă SRL, reprezentată de Consiliul Local al Orașului Cernavodă, întrunit în Adunare Generală în data de 5.12.2019, a aprobat unele decizii. Astfel, AGA a luat act de demisia lui Chiru Ion-Viorel, având calitatea de administrator independent și neexecutiv, din Consiliul de Administrație al societății Utilității Publice Cernavodă SRL. Componența Consiliului de Administrație va fi următoarea: Rădulescu Lucian - administrator executiv cu funcția de director general; Turcu Florin-Adrian - administrator independent și neexecutiv; Stoian Benoni - administrator independent și neexecutiv; Mionici Anastasia - administrator independent și neexecutiv. De asemenea, s-a aprobat actualizarea actului constitutiv al Societății Utilității Publice Cernavodă SRL, cu modificările și completările stabilite în prezenta hotărâre. Molnos Aurelian, consilier local, a fost împuternicit să semneze prezenta hotărâre a asociatului unic. De asemenea, primarul Negoiță Liviu-Cristian a fost împuternicit să semneze actul constitutiv al societății Utilității Publice Cernavodă SRL. De asemenea, în Monitorul Oficial al României a fost publicată și hotărârea nr. 06/05.12.2019 a asociatului unic Unitatea Administrativ-Teritorială Orașul Cernavodă, în calitate de asociat unic al societății Utilități Publice Cernavodă SRL. Astfel, s-a aprobat majorarea capitalului social al Societății Utilități Publice Cernavodă SRL de la suma de 3.917.550 lei la 7.704.515 lei, prin conversia (transformarea) parțială a creanței certe, lichide și exigibile în părți sociale în valoare de 3.786.965 lei, conform raportului de expertiză extrajudiciară. Majorarea capitalului social al societății se va face prin emiterea unui număr de 145 de noi părți sociale, rezultate în urma conversiei parțiale a creanței certe, lichide exigibile, valoarea unei părți sociale fiind de 26.117 lei. În urma majorării capitalului social al societății Utilități Publice Cernavodă SRL, asociatul unic va deține 295 de părți sociale, în valoare totală de 7.704.515 lei, reprezentând 100% capitalul social. Participarea asociatului unic la profit și pierderi va fi 100%.
Diferența, în valoare de 24.010,59 lei, până la acoperirea integrală a creanței certe, lichide exigibile în valoare de 3.810.975,59 lei, reprezentând creanță certă, lichidă și exigibilă, conform expertizei contabile, va fi achitată de societatea Utilități Publice Cernavodă SRL către asociatul unic în contul specificat de acesta. Nu în ultimul rând, a fost aprobată actualizarea actului constitutiv al societății Utilități Publice Cernavodă SRL, cu modificările și completările stabilite în hotărâre.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea "Documente" puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.                         
 
Citește și:
 
Capitalul social al SC Utilități Publice Cernavodă, majorat. Alte decizii vizează componența Consiliului de Administrație

Achiziție de peste 300.000 lei la societatea Utilități Publice - Gospodăria Comunală SRL Cernavodă (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii