Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:28 30 11 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei firme au bătut palma cu Primăria Tulcea. Ce oferă şi ce sume vor primi (document)

ro

10 Oct, 2021 20:25 2928 Marime text
 
  • S.C. Electromatic- Systems S.R.L. S.R.L., Electroval Sound S.R.L. și Novi Consult vor furniza agregate pentru centrale termice din sistemul centralizat a energiei termice pentru Primăria Tulcea.
Primăria Tulcea a încheiat un acord cadru pentru furnizare agregate pentru centrale termice din sistemul centralizat a energiei termice
 
Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „Agregate pentru centrale termice din sistemul centralizat a energiei termice, Municipiul Tulcea “. 
 
Societățile care se vor ocupa de furnizarea agregatelor pentru centralele termice  pentru Primăria Tulcea sunt S.C. Electromatic- Systems S.R.L. S.R.L.,Electroval Sound S.R.L.,și Novi Consult.
 
Atribuirea a avut loc în data de 01.10.2021.   
 
Descrierea contractului
 
Obiectul contractelor reprezintă achiziția publică de produse din categoria agregate pentru centrale termice, constând în pompe, schimbători de căldură cu plăci, vane cu trei căi cu servomotor, contoare de energie termică, vane, detaliate în Secțiunea 3 la Caietul de sarcini pentru achiziția de produse, ce face parte integrantă din acesta. Produsele care fac obiectul achiziției sunt prevăzute pe baza necesităților identificate la data întocmirii Caietului de sarcini.

Termenul limită până la care operatorii economici pot solicita clarificări sau informații suplimentare în legătură cu documentația de atribuire este de 7 (șapte) zile înainte de data limită de depunere a ofertelor.

Autoritatea Contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificări cu 3 (trei) zile înainte de termenul limită de depunere a ofertelor, stabilit în Anunțul de participare.

Autoritatea Contractantă va publica în SEAP la adresa www.e-licitatie.ro răspunsurile la solicitările de clarificări primite, fără a menționa numele solicitantului, la Secțiunea Listă clarificări, notificări și decizii.

Valoarea totala a achizitiei (fara TVA) este de 318.336 lei.
 
Despre firmele câștigătoare  
 
Despre S.C. Electromatic- Systems S.R.L.
 
Potrivit Confidas.ro., societatea a fost înființată în anul 1999  și are sediul social în  Brașov.
  
Asociați ai societății sunt Andras Ignac, cu un aport la părți sociale de 3502140 lei,  Biro Miklos,   cu un aport la părți sociale de 149040 lei, Gyenge Laszlo, cu un apor la părți sociale tot de 149040 lei și Pinczes Marianna, cu un aport la părți sociale de 99780 lei.
 
Administratorul societății este  Dancs Tamas.
 
Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă  lucrări de instalaţii electrice .
 
Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de 19.808.134 lei, profit net de 952.019  lei și un număr de 45 de angajați.

Compania Electromatic-systems S.R.L. a încheiat 248 contracte de achiziții publice in valoare totală de 2.385.765,10 lei.
 
Printre autoritățile contractante se numără Colegiul Tehnic"Simion Mehedinti", Ministerul Apararii - Unitatea Militara 02474 -Spitalul Militar de Urgenta Regina Maria, Serviciul public de alimentare cu energie termica al orasului Intorsura Buzaului.
 
Societate are un număr de 248  contracte publice și 17   dosare în instanță
 
Despre Electroval Sound S.R.L. 
 
Potrivit Confidas.ro., societatea a fost înființată în anul 2001  și are sediul social în Pitești .
  
Asociat unic și administrator este  Bătrînu Valeriu.
 
Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă  lucrări de instalaţii electrice .
 
Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de 5.366.973 lei, profit net de 915.590  lei și un număr de 20 de angajați. Firma are două puncte de lucru.

Compania Electroval-sound S.R.L. a încheiat 462 contracte de achiziții publice in valoare totală de 11.455.282,97 lei. Printre autoritățile contractante se numără Administrare si Exploatare a Patrimoniului si Serviciilor de Utilitati Publice Arges S.A, Administratia Nationala a Rezervelor de Stat si Probleme Speciale - Unitatea Teritoriala 140, Autoritatea de Supraveghere Financiara.
 
Societate are un număr de 462 de  contracte publice.

Despre Novi Consult  
 
Potrivit Confidas.ro., societatea a fost înființată în anul 2001  și are sediul social în  București.
  
Asociat și administrator este  Crisan Victor.
 
Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă comerţ cu ridicata al altor maşini şi echipamente .
 
Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de 7.801.291  lei, profit net de 587.080  lei și un număr de 11 angajați.
 
Firma nu a înregistrat puncte de lucru.

Compania Novi Consult S.R.L. a încheiat 91 contracte de achiziții publice in valoare totală de 6.921.170,50 lei. Printre autoritățile contractante se numără Apa Canal SA,  Apa Serv Valea Jiului S.A., Colegiul Tehnic ,,Gheorghe Asachi".
 
Societate are un număr de 91 de  contracte publice.
  
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii