Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:25 03 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tratament medical oferit angajaţilor Transelectrica SA Constanţa de Iowemed (document)

ro

23 May, 2017 21:41 2581 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica SA” a atribuit un contract de servicii de examinare medicală a personalului ST Constanţa unei societăţi din Constanţa. Potrivit licitatiapublica.ro, criteriul de atribuire l-a reprezentat cel mai bun raport calitate-preţ, iar câştigătoare a fost declarată singura societate care a depus o ofertă în acest sens, Iowemed Topmed cu sediul în bulevardul IC Brătianu nr. 2-4, Constanţa, valoarea contractului fiind 77.633,02 lei.  

Despre Iowemed Topmed

Potrivit informaţiilor furnizate de Registrul Comerţului, interogat la data 19 mai 2017, societatea are un capital social subscris de 200 de lei integral vărsat, divizat în 20 de părţi sociale fiecare a câte 10 lei.
Unic asociat în cadrul societăţii este Iowemed SA, reprezentat de Ionica Ciortan, care este şi administrator al societăţii. Doomeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă activităţile de asistenţă medicală specializată.

Conform Ministerului de Finanţe, pentru anul 2015, societatea a raportat o cifră de afaceri netă de 5.894.282 de lei, un profit de 416.583 de lei şi 49 de salariaţi.

În secţiunea Document puteţi consulta anunţul de atribuire al contractului de pe licitatiapublica.ro
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii