Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Taca Construcții & Consultanță SRL a „împușcat” un nou contract pe bani publici în județul Constanța

ro

20 Aug, 2021 00:00 2386 Marime text
  • Valoarea totală a achiziției (fără TVA) a fost de 2.731.413.51 lei și cuprinde: cheltuieli pentru obtinerea și amenajarea terenului, cheltuieli pentru asigurarea utilităților necesare obiectivului de investiții, cheltuieli pentru investiția de bază și dotări, organizare de șantier, etc
  • Câștigătoare a contractului a fost desemnată Asocierea Taca Construcții & Consultanță SRL

Primăria Cernavodă a atribuit prin procedură simplificată contractul de lucrări de execuție și dotare a contrucțiilor pentru realizarea Centrului Hamangia și atelierului Gânditorul în cadrul proiectului „Restaurarea moștenirii culturale unice commune și promovarea produsului turistic comun, Hamangia, prima civilizație a vechii Europe”.

Valoarea totală a achiziției (fără TVA) a fost de 2.731.413.51 lei și cuprinde: cheltuieli pentru obtinerea și amenajarea terenului, cheltuieli pentru asigurarea utilităților necesare obiectivului de investiții, cheltuieli pentru investiția de bază și dotări, organizare de șantier, etc.
Câștigătoare a contractului a fost desemnată Asocierea Taca Construcții & Consultanță SRL, cu sediul social pe strada Șoseaua Constanței nr.2.
Societatea a fost înfiinţată în 2007 și are un capital social este de 200 de lei. Asociat unic şi administrator este Alexandru Troia.
În anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de 1.451.090 lei, profit net de 206.310 lei și un număr de trei angajați.
 
Potrivit www.confidas.ro, Taca Construcții & Consultanta SRL a încheiat 13 contracte de achiziții publice în valoare totală de 11.414.940,50 lei.
 
Printre autoritățile contractante se numără Consiliul Județean Constanța, orașul Cernavodă, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei sau Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:


Licitația pentru lucrările de modernizare la Clinica Obstretică Ginecologie din Spitalul Județean Constanța nu va fi anulată

Clădirea Bursa Nouă va fi reabilitată! Administrația Porturilor Maritime investește peste 9,5 milioane lei (document)

Taca Construcţii repară tot ce apucă! De la sediile Transelectrica, la cel al Consiliului Judeţean Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii