Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:49 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Taca Construcţii repară tot ce apucă! De la sediile Transelectrica, la cel al Consiliului Judeţean Constanţa

ro

22 Oct, 2019 00:00 2220 Marime text

Consiliului Judeţean Constanţa a atribuit direct un contract privind lucrări de reparaţii intrare aferentă Palatului Administrativ. Lucrările de reparaţii generale şi de renovare vizează reabilitarea treptelor, a parapetelor, a trotuarelor, a glafurilor ferestrelor de la parter şi intrare – interior în suprafaţă de 15,00 mp. Valoarea contractului fără TVA este de 165.218,72 lei. Ofertant câştigător este societatea Taca Construcţii & Consultanţă, cu sediul în municipiul Constanţa.


Societatea înfiinţată în 2007 are un capital social de 200 de lei. Asociat unic şi administrator este Alexandru Troia. În luna mai a acestui an, Taca Construcţii & Consultanţă şi-a mai adjudecat un contract pe bani publici de la Transelectrica pentru reparaţii la două dintre sediile societăţii din Constanţa iar în 2012 de la Compania Naţională Canale Navigabile SA.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

Citeşte şi:

O firmă din Constanţa a semnat un contract cu Transelectrica. Iată ce va face! (document)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii