Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:13 21 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sucursala CNE Cernavodă contractează servicii de decontaminare a deşeurilor lichide apoase radioactive (document)

ro

01 Apr, 2015 19:26 1455 Marime text
Societatea Naţională Nuclearelectrica SA, Sucursala CNE Cernavodă, contractează servicii de decontaminare deşeuri lichide apoase radioactive, conform licitatiapublica.ro.
 
Astfel, pentru suma de 205.038 de lei, firma câştigătoare Regia Autonomă Tehnologii pentru Energia Nucleară  - Institutul de Cercetare Nucleară se angajează să ofere servicii de eliminare a deşeurilor menajere şi a apelor menajere; servicii de igienizare şi servicii similare.
 
Regia Autonomă Tehnologii pentru Energia Nucleară  - Institutul de Cercetare Nucleară (RATEN - ICN) are sediul pe strada Câmpului nr. 1, localitatea Mioveni, judeţul Argeş.Conform Registrului Comerţului, RATEN a fost înregistrată la data de 01.10.2013, având ca domeniu de activitate „Cercetare- dezvoltare în alte ştiinţe naturale şi inginerie”. În firmă nu sunt înregistraţi asociaţi.
 
Potrivit vrajitorul.eu, la finalul anului 2013, RATEN înregistrase o cifră de afaceri de 42.218.274 de lei, un profit net de 50.900 de lei şi 915 angajaţi.
 
Regia Autonomă Tehnologii pentru Energia Nucleară (RATEN) s-a înfiinţat la 1 octombrie 2013 prin divizarea parţială a Regiei Autonome pentru Activităţi Nucleare, Drobeta Turnu Severin, RAAN, în urmă separării activităţilor de cercetare, dezvoltare, inginerie tehnologică şi suport tehnic pentru energetică nucleară, se aratp ăe site-ul instituţiei.
 
Actul constitutiv a fost reprezentat de Ordonanţă de Urgenţă nr. 54 din 29 mai 2013, aprobată prin Legea nr. 302 din 15 Noiembrie 2013.
 
RATEN este persoană juridică română aflată sub autoritatea Ministerului Energiei, Întreprinderilor Mici şi Mijlocii şi a Mediului de Afaceri. RATEN se organizează şi funcţionează că regie de interes strategic, respectând regimul juridic al regiilor autonome şi în conformitate cu actele normative în vigoare care guvernează activitatea de cercetare în domeniul nuclear.
 
Regia are în componentă două sucursale: Institutul de Cercetări Nucleare Piteşti, RATEN ICN şi Centrul de Inginerie Tehnologică Obiective Nucleare Bucureşti Măgurele, RATEN CITON.

Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea "Documente" a acestui articol

Ti-a placut articolul?

Comentarii