Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:52 30 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Servicii de curierat rapid pentru Nuclearelectrica SA

ro

02 Oct, 2020 00:00 637 Marime text
  • Societatea Națională Nuclearelectrica SA organizează licitație pentru servicii de curierat rapid intern și internațional pentru SN Nuclearelectrica SA – sucursala CNE Cernavodă.
Societatea Națională Nuclearelectrica SA achiziționează servicii de curierat rapid intern si international pentru SN Nuclearelectrica SA sucursala CNE Cernavoda - ridicarea, transportul si livrarea prin curier a plicurilor/pachetelor cu corespondenta și/sau produse, care pot fi expediate conform reglementarilor în vigoare prin curierat rapida de la sediul SN Nuclearelectrica SA sucursala CNE Cernavoda, “door-to-door" la diferite destinatii din Romania si strainatate.
 
Valoarea estimată a contractului este de 14.385,21 euro.
 
Conditii referitoare la contract: 
12 luni de la semnarea sa de catre ambele parti. Decontarea in perioada executarii contractului se va realiza la tarifele care au stat la baza mediilor aritmetice ofertate pe cele 7 categorii de curierat asa cum sunt descrise in caietul de sarcini: curierat intern/tara de 1 kg; curierat extern de 0,5 kg pe raza de 3.500 km/ 10.000 km; curierat extern de 1 kg pe raza de 3.500 km/ 10.000 km; curierat extern de 1,5 kg pe raza de 3.500 km/ 10.000 km.
 
Conditii de participare: 
Se accepta oferte partiale: pentru curierat intern si/sau curierat extern. Ofertantul participant la procedura trebuie sa fi fie legal constituit si inregistrat, in conformitate cu prevederile legale, nu trebuie sa fie in niciuna dintre situatiile de anulare a constituirii si trebuie sa aiba capacitatea profesionala de a presta serviciile ce fac obiectul contractului. Ofertantul va prezenta Certificat constatator emis de Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC) //documente relevante care sa dovedeasca forma de inregistrare si, dupa caz, de atestare ori de apartenenta din punct de vedere profesional, in conformitate cu cerintele legale din tara in care este stabilit operatorul economic. Din documentele doveditoare trebuie sa reiasa ca ofertantul are ca obiect de activitate principal sau secundar prestarea serviciilor ce fac obiectul achizitiei.
 
Criterii de atribuire: 
1) pentru faza de ofertare va rugam sa utilizati specificatiile tehnice din caietul de sarcini, astfel: a) pt curierat intern: media aritmetica a tarifelor din catalog propriu pt curierat intern de 1 kg indiferent de zona sau modalitatea de transport; b) pt curierat extern de 0,5 kg; 1 kg; 1,5 kg: -media aritmetica a tuturor tarifelor din categoria 0,5 kg/ 1 kg/ 1,5 kg din catalogul propriu pt zona de pe glob pana la raza de 3.500 km cu centrul in Bucuresti, indiferent de modalitatea de transport (aerian/rutier); -media aritmetica a tuturor tarifelor din categoria 0,5 kg/ 1 kg/ 1,5 kg din catalogul propriu pt zona de pe glob cu raza intre 3.500 si 10.000 km cu centrul in Bucuresti, indiferent de modalitatea de transport (aerian/rutier).
 
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 06.10.2020, ora 23:00.
 
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
  
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii