Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:02 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

STS a reluat licitația pentru noul sediu de la Constanța! Iată cum va arăta clădirea (DOCUMENT)

ro

05 Dec, 2022 00:00 2955 Marime text
 
 
  • Potrivit licitatiapublica.ro, prima licitație a fost anulată deoarece au fost depuse oferte care, deși au putut fi luate în considerare, nu au putut fi comparate din cauza modului neuniform de abordare a soluțiilor tehnice și/sau financiare.
  • Noul sediu STS Constanța va fi echipat cu: sistem de alimentare cu energie electrică de joasă tensiune, grup electrogen, instalație electrică interioară de iluminat și pentru alimentarea echipamentelor, priză de pământ, instalație de protecție la supratensiuni atmosferice, sistem de încălzire/răcire centralizat, centrală termică, centrală de ventilație cu recuperare de căldură, sistem detecție și semnalizare incendiu, sistem de stingere incendiu, sistem de hidranți interior și exteriori, sistem de supraveghere video, sistem de control acces, sistem de avertizare la efracție a clădirii, sistem BMS, racord telecomunicații din două direcții redundante, sistem desfumare, instalații de apa rece si apa calda, instalații de canalizare a apei uzate menajere si a apelor pluviale, gospodărire de apă și cameră de pompe.
 
Serviciul de Telecomunicații Speciale a reluat licitația organizată pentru atribuirea contractului referitor la proiectarea și execuția lucrărilor pentru realizarea sediului Direcției Județene de Telecomunicații Speciale Constanța. Potrivit licitatiapublica.ro, prima licitație a fost anulată deoarece au fost depuse oferte care, deși au putut fi luate în considerare, nu au putut fi comparate din cauza modului neuniform de abordare a soluțiilor tehnice și/sau financiare. Pentru noua licitație, STS a alocat fonduri mai mari: aprox. 18,5 milioane de lei - prima procedură și peste 23 de milioane de lei pentru a doua licitație (aproape 4,6 milioane de euro).
 
Descrierea succintă a contractului
 
Potrivit licitatiapublica.ro, achiziția are ca obiect proiectarea și execuția de lucrări pentru realizarea unei clădiri administrative care va gazdui sediul pentru Direcția Județeană de Telecomunicații Speciale Constanța, în vederea desfășurarii în condiții optime a activităților curente ale instituției, ce va permite acomodarea infrastructurii tehnice, a sistemelor informatice și de monitorizare/management precum și a echipelor de administrare, inclusiv personalul care îl va deservi.
 
Lucrările de execuție se referă la construirea unui imobil cu regim de înălțime P+2E+E3R, inclusiv amenajări exterioare ale curții, împrejmuirea incintei la limita de proprietate, bazin subteran pentru rezervă de apă, toate instalațiile aferente, racorduri și branșamente care să asigure funcționalitatea dorită.
 
Structura de rezistență a clădirii este reprezentată de un sistem în cadre de beton armat prefabricate. Infrastructura este reprezentată de un radier general din beton armat.
 
Închiderile exterioare vor fi realizate din tâmplărie de aluminiu și local perete cortină iar zonele pline vor fi realizare din zidărie de cărămida.
 
Clădirea va fi echipată cu: sistem de alimentare cu energie electrică de joasă tensiune, grup electrogen, instalație electrică interioară de iluminat și pentru alimentarea echipamentelor, priză de pământ, instalație de protecție la supratensiuni atmosferice, sistem de încălzire/răcire centralizat, centrală termică, centrală de ventilație cu recuperare de căldură, sistem detecție și semnalizare incendiu, sistem de stingere incendiu, sistem de hidranți interior și exteriori, sistem de supraveghere video, sistem de control acces, sistem de avertizare la efracție a clădirii, sistem BMS, racord telecomunicații din două direcții redundante, sistem desfumare, instalații de apa rece si apa calda, instalații de canalizare a apei uzate menajere si a apelor pluviale, gospodărire de apă și cameră de pompe.
 
De asemenea, clădirea va cuprinde și un spatiu complet amenajat și dotat cu destinația de Data Room.
 
Valoarea totală estimată este de 23.218.523 de lei.
 
Aici precizăm că prima licitație organizată avea o valoare de aprox. 18,5 milioane de lei.
 
Persoanele cu funcţii de decizie
 
Persoanele cu funcţii de decizie la nivelul autorităţii contractante în sensul prevederilor art. 150 din O.U.G. nr. 114/2011, cu modificările şi completările ulterioare: Bălan Ionel-Sorin – directorul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale,  Vasilca Ionel - Sorinel - prim adjunct al directorului Serviciului de Telecomunicatii, Mihai Mădălin-Virgil– adjunct tehnic al directorului Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, Rădoi Marian-Cosmin – adjunct economic al directorului Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, Bărănescu Mihail – Şeful Direcţiei Achiziţii Publice, Baicu Constantin Lucian – locţiitor al şefului Direcţiei Achiziţii Publice, Păun Monica-Lisette – locţiitor al şefului Direcţiei Achiziţii Publice şi Anghelina Dragoș-Constantin –locţiitor al şefului Direcţiei Achiziţii Publice.  
 
Reamintim că la prima licitație trei asocieri de firme s-au înscris cu oferte la o licitație organizată de Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) pentru viitorul sediu al Direcției Județene de Telecomunicații Speciale Constanța.
 
Ofertele au fost depuse de asocierile formate din Con-A Operations și Con-A, General Service Grup 98 și Servcom Grup 85 și SSAB AG și Bemel AG, potrivit datelor remise de STS pentru Profit.ro.
  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Profit.ro
STS vrea sediu la Constanța. Trei oferte. Cine controlează firmele

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii