Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:37 16 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stone Construct SRL repară sobele CFR

ro

20 Sep, 2016 18:11 1180 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

Compania Națională Căi Ferate „CFR” SA, prin Sucursala Regională CF Constanța, a organizat o licitație deschisă pentru „Reparații sobe la clădiri de pe raza Sucursalei RCF Constanța”.
 
A fost depusă o ofertă, aceea a Stone Construct SRL, care a fost desemnată și câștigătoare și a oferit cel mai scăzut preț pentru „Reparații sobe la clădiri de pe raza Sucursalei RCF Constanța”, potrivit licitatiapublica.ro. Valorea la care a fost atribuit contractul este de 115.361,33 de lei, fără TVA.
 
Despre Stone Construct SRL
 
Stone Construct SRL a fost înfiinţată în 2001, cu un capital social subscris de 60.000 de lei şi un obiect de activitate bazat pe „Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale". Asociatul unic al firmei este Ivanof Vasile, care este şi administrator al firmei. Numele lui mai apărea în alte două firme, şi anume Sofocleos Construct SRL și Contabilitate și Expertize SRL, însă aceste societăți au fost radiate.
 
Potrivit vrajitorul.eu, această firmă a avut, în 2015, o cifră de afaceri de 3.079.105 de lei, un profit net de 320.256 lei, datorii de 625.909 lei și 28 de angajați.

Stone Construct SRL s-a ocupat și acum doi ani de repararea sobelor CFR.

În secţiunea „Documente" a articolului puteţi citi anunţul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gogaie 01 Oct, 2016 01:07 Dar cand nu vine nici o firma la licitatie si firma mai scade si din pretul total ca sa ia licitatia , tot licitatie nasoala este!!!???