Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stone Construct SRL şi-a adjudecat încă un contract de la CFR - Sucursala Regională CF Constanţa (document)

ro

12 Oct, 2021 08:42 2717 Marime text
 
 
  • Stone Construct va efectua reparații curente la instalațiile SCB pe raza Sectiei CT-1 Constanța-instalație de dependenta pe distanța Medgidia Est-Dorobanțu fir III 
CFR – Sucursala Regională Constanța a încheiat un acord cadru pentru furnizare reparații curente la instalațiile SCB pe raza Sectiei CT-1 Constanța-instalație de dependenta pe distanța Medgidia Est-Dorobanțu fir III.  
 
Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „Reparații curente la instalațiile SCB pe raza Secției CT-1 Constanța-instalație de dependență pe distanța Medgidia Est-Dorobanțu fir III “. 
 
Societatea care se va ocupa de efectuarea reparațiilor pentru CFR – Sucursala Regională Constanța este Stone Construct.
 
În anul 2019, Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA, prin Sucursala Regională CF Constanţa, repara acoperişul clădirii districtului L Călăraşi. Contractul, în valoare de 94.942,55 lei, fusese adjudecat de Stone Construct SRL.
 
În 2021, Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA, Sucursala Regională CF Constanţa a încheiat un acord cadru pentru  efectuarea de reparații curente la instalațiile SCB pe raza Secției CT-2 Fetești – instalatii CED în stația Movila. Contractul a fost adjudecat tot de Stone Construct SRL.
 
Atribuirea a avut loc în data de 06.10.2021.  
 
Descrierea contractului

 
Executarea de lucrări de reparaţii curente la instalația de dependență pe distanța Medgidia Est- Dorobanțu firIII, constând în lucrări de demontare parțială a pieselor și subansamblurilor componente ale instalațiilor cu uzuri frecvente, înlăturarea jocurilor care depăşesc limitele admise, repararea, recondiționarea sau înlocuirea celor nereparabile, înlocuirea / repararea cablurilor cu rezistenţă de izolaţie scăzută, vopsirea instalaţiei, etc., conform specificațiilor caietului de sarcini.

Durata de execuţie este de maxim 90 zile de la data începerii lucrărilor, care reprezintă data încheierii Procesului -Verbal de predare a amplasamentului lucrării către executant.

Numar zile până la care operatorii economici pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor: 8 zile.

Entitatea contractanta va raspunde la solicitarile de clarificari în a 6-a zi inainte de data limita de depunere a ofertelor.

Valoarea totala a achizitiei (fara TVA) este de 484812.56 lei.
 
 Despre Stone Construct, firma câștigătoare  
 
Potrivit Confidas.ro., societatea a fost înființată în anul  2001 și are sediul social în Medgidia, județul Constanța. Asociat unic și adminsitrator este Ivanof Vasile.
 
Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
 
Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de 1.163.793 lei, profit net de 52.444  lei și un număr de 10  angajați.
 
Compania Stone Construct SRL a încheiat 11 contracte de achiziții publice in valoare totală de 2.627.456,06 lei. Printre autoritățile contractante se numără Compania Naționala de Căi Ferate "CFR" – SA, Ministerul Apărării - U.M. 02192.
 
Societate are un număr de 11 contracte publice și 37 dosare în instanță.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii