Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:05 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stone Construct SRL, din Medgidia, contract câștigat la CFR, pentru semnalizare feroviară (DOCUMENT)

ro

06 Oct, 2022 09:43 1213 Marime text
 
 
  • Valoarea totală a achiziției este de 508.318,85 de lei, contractul fiind atribuit companiei Stone Construct SRL.
  • Potrivit Confidas.ro, Stone Construct SRL are sediul socil în Medgidia, a fost fondată în 2001 și se ocupă de lucrări de construcţii a căilor ferate de suprafaţă şi subterane.
  • Stone Construct SRL – controlată de Ivanof Vasile (asociat unic și administrator) – a declarat pentru anul trecut, cu 12 angajați, o cifră de afaceri de 1.963.804 de lei, cheltuieli de 1.717.874 de lei și un profit net de 214.828 de lei.
 
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR“ SA - Sucursala Regională CF Constanța - Unitate Operațională achiziționează lucrari de semnalizare feroviara, mai precis reparaţii curente la instalaţiile SCB pe raza Secţiei CT-1 Constanţa și instalaţii CED în staţia Palas PC2.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, contractul prevede executarea de lucrări de reparaţii curente la instalațiile SCB pe raza Secției CT-1 Constanţa, constând în lucrări de demontare parțială a pieselor și subansamblurilor componente ale instalațiilor cu uzuri frecvente, înlăturarea jocurilor care depăşesc limitele admise, repararea, recondiționarea sau înlocuirea celor nereparabile, înlocuirea / repararea cablurilor cu rezistenţă de izolaţie scăzută, vopsirea instalaţiei, etc., conform specificațiilor din Caietul de sarcini.
 
Valoarea totală a achiziției este de 508.318,85 de lei, contractul fiind atribuit companiei Stone Construct SRL.
 
Potrivit Confidas.ro, Stone Construct SRL are sediul socil în Medgidia, a fost fondată în 2001 și se ocupă de lucrări de construcţii a căilor ferate de suprafaţă şi subterane.
 
Stone Construct SRL – controlată de Ivanof Vasile (asociat unic și administrator) – a declarat pentru anul trecut, cu 12 angajați, o cifră de afaceri de 1.963.804 de lei, cheltuieli de 1.717.874 de lei și un profit net de 214.828 de lei.
 
Ivanof Vasile a figurat în trecut în Contabilitate şi Expertize SRL dar și în Sofocleos Construct SRL, ambele radiate.
 
Compania Stone Construct SRL a încheiat 17 contracte de achiziții publice in valoare totală de 6.077.664,38 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Stone Construct SRL şi-a adjudecat încă un contract de la CFR - Sucursala Regională CF Constanţa (document)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii