Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:14 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stațiunea de Cercetare Dezvoltare Viti Vinicolă Murfatlar, contract de peste un milion de lei cu o firmă controlată de cetățeni din Israel (DOCUMENT)

ro

10 Jun, 2023 00:00 983 Marime text
  • Asociații EPRS.RO sunt Yardena Assayag (99%) și Ben Shalom Nir (1%), ambii fiind cetățeni israelieni
  • Costul achiziției este de 1.155.656,22 de lei
 
Stațiunea de Cercetare Dezvoltare Viti Vinicolă Murfatlar a încheiat un contract cu firma EPRS.RO pentru „extindere sistem de irigare prin picurare”.
 
Potrivit descrierii succinte, se vor executa, în conformitate cu cerințele proiectului tehnic și a caietului de sarcini, respectiv extindere sistem de irigare prin picurare două parcele de 25,98 ha, respectiv 45,35 ha.
 
Tipul procedurii a fost procedură simplificată.
 
Costul achiziției este de 1.155.656,22 de lei.
 
Entitățile au încheiat contractul pe 8 iunie, tot atunci fiind publicat și în SEAP.
 

Despre EPRS.RO

 
După cum se arată pe termene.ro, firma are sediul social pe Bulevardul Unirii nr. 4, sectorul 4, București, a fost înființată în 2004 și are ca obiect de activitate „lucrări de construcții a proiectelor utilitare pentru fluide”.
 
Asociații EPRS.RO sunt Yardena Assayag (99%) și Ben Shalom Nir (1%), ambii fiind cetățeni israelieni.
 
Administrator în EPRS.RO este Ben Shalom Nir.
 
El este atât asociat, cât și administrator și în firma BNY Holding SRL.
 
EPRS.RO a parafat 7 contracte de achiziție publică, după cum se arată pe termene.ro. Printre autoritățile contractante se numără: Universitatea Craiova, Stațiunea de Cercetare Dezvoltare Viti Vinicolă Murfatlar sau Organizația Utilizatorilor de Apă pentru Irigații (O.U.A.I.) Băneasa – Giurgiu.
 
În 2021, firma a avut în medie 35 de salariați, cifra de afaceri a fost 28.030.609 lei și profitul a fost de 2.439.970 de lei.
 
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Stațiunea de Cercetare - Dezvoltare Viti Vinicola Murfatlar a bătut palma cu o firmă din București. Detalii din contract (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii