Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract semnat între Triago Trading şi Staţiunea de Cercetare Viti-Vinicolă Murfatlar (document)

ro

27 Oct, 2018 00:00 2145 Marime text
Staţiunea de Cercetare Dezvoltare Viti-Vinicolă Murfatlar a atribuit un contract prin licitaţie pentru furnizare schimbător căldură. Atribuirea a avut loc la data de 17 octombrie, pe platforma SEAP.
 
Mai precis, este vorba de furnizarea unui schimbător de căldură pentru must, necesar în crama unităţii. Valoarea totală a achiziţiei se ridică la 17.600 de lei, iar firma care a câştigat licitaţia este Triago Trading SRL.
 
Persoanele responsabile pentru buna desfăşurare a licitaţiei au fost: Aurora Ranca, Alkan Gafar, Petru Boloş, Cristinel Fătu, Ionica Dina, Gianina Georgeta Matei.
 
Livrarea schimbătorului de căldură se va face la sediul beneficiarului din Murfatlar.
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului, societatea a fost înfiinţată în anul 2010 şi are sediul social în municipiul Codlea, jud. Braşov.

Societatea are un capital social subscris de 50.000 de lei, integral vărsat, iar unic asociat este Triago Eood SRL din Bulgaria. Administratorul firmei este Adrian Costin, iar domeniul de activitate principal îl reprezintă intermedieri în comerţul cu maşini, echipamente industriale, nave şi avioane.
 
Conform Ministerului de Finanţe, pentru anul 2017 societatea a raportat o cifră de afaceri netă de 4.841.154 de lei, profit de 316.185 de lei şi 22 de salariaţi.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii