Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:43 19 10 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou contract semnat între Staţiunea de Cercetare Dezvoltare Viti-Viticolă Murfatlar şi Triago Trading SRL (document)

ro

28 Sep, 2019 00:00 340 Marime text
Staţiunea de Cercetare Dezvoltare Viti-Vinicolă Murfatlar a organizat o licitaţie pentru atribuirea unui contract aferent furnizării unui panou de control temperatură cisterne.
 
Atribuirea a avut loc la data de 25 septembrie 2019. Achiziţionarea panoului este necesară pentru monitorizarea temperaturii de fermentare şi stocare a mustului şi vinului. Valoarea finală a contractului este de 12.324 lei, iar firma câştigătoare este Triago Trading SRL.
 

Date despre Triago Trading SRL

 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului, societatea a fost înfiinţată în anul 2010 şi are sediul social în municipiul Codlea, jud. Braşov. Firma are un capital social subscris de 50.000 de lei, integral vărsat, iar unic asociat este Triago Eood SRL din Bulgaria.
Administratorul firmei este Adrian Costin, iar domeniul de activitate principal îl reprezintă intermedieri în comerţul cu maşini, echipamente industriale, nave şi avioane.
 
Conform Ministerului de Finanţe, pentru anul 2017 societatea a raportat o cifră de afaceri netă de 4.841.154 de lei, profit de 316.185 de lei şi 22 de salariaţi.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
 
În secţiunea „Documente“, puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii