Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SRCF Constanța cumpără motorină. Iată firma cu care a fost încheiat contractul

ro

01 Feb, 2024 18:59 860 Marime text
  • CNCF CFR SA - Sucursala Regională CF Constanța - Unitate Operațională a atribuit prin cumpărare directă un contract privind motorina pentru uz industrial.
     
CNCF CFR SA - Sucursala Regională CF Constanța - Unitate Operațională a atribuit prin cumpărare directă un contract privind motorina pentru uz industrial.

Atribuirea a avut loc pe data de 31.01.2024, conform platformei LicitatiaPublica.ro, valoarea totală estimată a achizițiilor fiind de 269.560 de lei. Firma câștigătoare a fost declarată Gaspeco L&D SA.

Despre Gaspeco L&D SA

Potrivit platformei termene.ro, societatea a fost înființată la în anul 1996, iar pe anul 2022 a raportat o cifră de afaceri de 665.761.467 lei, cu un profit de 16.039.756 lei la un număr de 337 de angajați.

Societatea are sediul social pe Calea Floreasca, nr. 28-30, București, Sector 1, activitatea principală conform codului CAEN fiind „Intermedieri în comerțul cu combustibili, minereuri, metale și produse chimice pentru industrie”.

Acționari și administratori sunt Borcea Elena cu un procent de 49.99%, Gadoiu Corneliu George cu un procent de 49.99% și Gafoiu Dragoș Mădălin cu un procent de 0.0002%.

Borcea Elena mai este asociat în firmele Aqua Summer SRL, Geometrik Construction & Engeneering SRL, Complexul Turistic Internațional Doi Cocoși SRL și asociat și administrator în firmele Crimbo Gas 2000 SRL, Transpeco Logistics & Distribution SA și M&A Turism Litoral SRL.

Gadoiu Corneliu George mai este acționar la Encore Capital Trust SA, asociat la Landlord Group International SRL și fondator și administrator la Transpeco Logistics & Distribution.

Gadoiu Dragoș Mădălin mai este asociat la Dac 2003 Trade Center SRL, Sigtree Technologies SRL, acționar la Encore Capital Trust SA, asociat unic la Avan Security Batalionul de Securitate SRL, asociat și administrator la Landlord Group International SRL și administrator la Transpeco Logistics & Distribution SA.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:
Iată ce firmă va moderniza traseul DN22F-Grindu, județul Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii