Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Militar din Constanța, contract cu mai multe firme pentru achiziția de reactivi (document)

ro

02 May, 2020 00:00 3218 Marime text

Ministerul Apărării, prin Unitatea Militară 02175 Constanța – Spitalul Militar Constanța,  a atribuit un contract în urma unei licitații publice pentru achiziția de reactivi pentru UTS.
Atribuirea a avut loc la data de 23 aprilie 2020. Valoarea finală a achiziției este de 13.863,4 lei. Câștigătorii licitației sunt Clini-Lab, Tody Laboratories Int și Dialab Solutions.

Clini-Lab


Conform datelor furnizate de Registrul Comerțului, societatea a fost înființată în anul 1993 și are sediul social în municipiul Târgu Mureș, Strada Rodnei, județ Mureș. Societatea are capital social subscris de 120.000 lei, integral vărsat. Asociați persoane juridice sunt Atlas Holding SRL din Târgu Mureș, cu o cotă de participare la beneficii și pierderi: 10% / 10% și Diagnosticum SRL, cu sediul în Budapesta, Ungaria, cu o cotă de participare la beneficii și pierderi: 87% / 87%, iar asociat persoană fizică este Fey Erzsebet, din Dej, cu o cotă de participare la beneficii și pierderi: 3% / 3%. Administratorul societății este Stefan Jakab. Domeniul de activitate principal îl reprezintă comerțul cu ridicata al produselor farmaceutice.

Despre Tody Laboratories Int 


Firma a fost înființată în anul 1993 și are sediul social în Bucureşti Sectorul 1. Societatea are capital social subscris de 1.000 lei, integral vărsat, compus din: 100 de părți sociale, valoarea unei părți sociale fiind de 10 lei.  Acționar unic este  Todirascu Valeriu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100%.
Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă alte activităţi referitoare la sănătatea umană. Potrivit Registrului Comerțului, pentru anul 2018 societatea a raportat cifra de afaceri netă de 9.583.196 lei, profit de 67.230 lei și un număr mediu de 46 salariați.

Dialab Solutions


Dialab Solutions SRL este o societate înființată în anul 2008, cu capital privat (autohton și străin), cu sediul social în București și obiectul principal de activitate-Comerţ cu ridicata al produselor farmaceutice.
Capital social este de 97.260 lei, integral vărsat, valoarea participării străine fiind de 97.260,0 lei (echivalent 22.104,54 euro), distribuit în 9.726 părţi sociale, fiecare cu o valoare de 10 lei. Asociat unic persoană juridică este KOUTONCO LTD, cu sediul social în Cipru.
Persoanele fizice împuternicite sunt Teodora Voicu, din București, în calitate de director general și Marius Nicolae, din București, în calitate de administrator, cu o durată nelimitată a mandatului.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii