Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:24 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Militar Constanța cumpără echipament oftalmologic (document)

ro

26 Sep, 2020 00:00 3150 Marime text
  • Este vorba despre un contract de furnizare, instalare și punere în funcțiune „aparat examinare câmp vizual“.
  • Aparatura va funcționa la Spitalul Militar de Urgență dr. Alexandru Gafencu, din Constanța.
  • Valoarea contractului este estimată la 163.000 de lei, sumă asigurată din fonduri bugetare.

Ministerul Apărării UM 02175 Constanța achiziționează echipament oftalmologic în valoare de 163.000 de lei, aparatura urmând să fie folosită la Spitalul Militar Constanța.


Anunțul a fost public în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice și, potrivit acestuia, achiziția se va face prin procedura simplificată și nu se va organiza o licitație electronică în acest sens.


Potrivit descrierii contractului, este vorba despre un contract de furnizare, instalare și punere în funcțiune „aparat examinare câmp vizual“, aparatură ce va funcționa la Spitalul Militar de Urgență dr. Alexandru Gafencu, din Constanța.


Așa cum am precizat deja, valoarea contractului este estimată la 163.000 de lei, sumă asigurată din fonduri bugetare.


Criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 9 octombrie 2020, ora 15.00, ofertele urmând să fie deschise tot atunci, în SEAP.


Potrivit autorității contractante, dacă, în urma procesului de evaluare a ofertelor, doi sau mai mulţi ofertanţi sunt clasaţi pe primul loc, având acelaşi preț total, atunci autoritatea contractantă va solicita numai acestor ofertanţi depunerea de noi propuneri financiare, în SEAP.


Ofertanţii în cauză nu au decât dreptul de a îmbunătăţi propunerea financiară depusă anterior, urmând ca oferta declarată câştigătoare să fie cea al cărei nou preţ, reofertat, este cel mai scăzut.


Se mai arată în anunț că, în cazul în care şi în urma reofertării în SEAP, ofertanții nu vor putea fi departajaţi, atunci procedura de atribuire va fi anulată, fiind imposibilă încheierea contractului.


Persoanele cu funcţii de decizie la nivelul autorităţii contractante, în sensul prevederilor art. 60 și art. 167 lit. e) din Legea nr.98/2016, cu modificările și completările ulterioare: Comandant – Col. Dr Trana Aurel Director Financiar-contabil – lt.Col. Ec. Preda Ovidiu Consilier juridic – Lt.col. just. mil. Damian Constantin- Alin Pcc Iordache Bianca- responsabil procedura /președinte comisie de evaluare cu drept de vot dr Turu Daniel membru comisie de evaluare lt col dr Minea Laurentiu- membru comisie de evaluare lt col dr Ghita Constantin membru de rezerva dr Mitu Cristina- referent achizitii- membru de rezerva Pcc Craciun Andreea membru de rezervă.


În Secțiunea Document puteți consulta anunțul făcut de Ministerul Apărării UM 02175 Constanța legat de această achiziție.



Citește și:

Cu ce firme a bătut palma Spitalul Militar Constanța pentru aparatură medicală (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii