Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Județean Tulcea achiziționează echipamente de protecție

ro

13 May, 2021 12:55 3342 Marime text
  • Spitalul Județean Tulcea cumpără echipamente de protecție de la trei societăți din București și județul Bihor.

Spitalul Județean de Urgență Tulcea a atribuit un contract de furnizare echipamente de protecție în vederea asigurării protecției personalului de specialitate împotriva patrunderilor agenților biologici înalt patogeni și substanțe chimice, decontaminante.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, societățile câștigătoare sunt Deluxe Card (acord cadru - masca FFP2), MLM Medical SRL (acord cadru - masca FFP3) și Techtex SRL (acord cadru - măști faciale de uz medical -tip II R - dispozitive medicale de clasa de risc I).

Descrierea contractului

Autoritatea contractantă, prin aplicarea prezentei proceduri, urmareste achizitionarea de - “Echipamente de protectie - in vederea asigurarii protectiei personalului de specialitate impotriva patrunderilor agentilor biologici inalt patogeni si substante chimice, decontaminante”.

La finalul prezentei proceduri de atribuire se va incheia un acord- cadru pe o perioada de 24 de luni, cu maxim trei operatori economici.

Cantitatile minime acord cadru precum si Cantitatile maxime ale acordurilor cadru sunt prevazute in Caietul de sarcini.

Cantitatile minime contract subsecvent prcum si Cantitatile maxime ale contractelor subsecvente sunt prevazute in Caietul de sarcini.

Autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificări în a 11-a zi înainte de data si ora limita stabilită pentru depunerea ofertelor.
Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor: 15 zile.

Persoanele ce dețin funcții de decizie în autoritatea contractantă

Dr. Nastasescu Tudor Ion - manager dr. Timofei Valentina - director medical as. Armeanu Lavinia Madalina - dir. Ingrijiri ec. Mirescu Marian - dir. financiar - contabil jr. Manole Valentin- Sef serviciu Juridic - R.U.N.O.S. Ec. Gheba Victoria - director administrativ. 

Despre societățile câștigătoare

Societatea Techtex SRL a fost înființată în anul 2017, în comuna Oșorhei, județul Bihor.

Potrivit Registrului Comerțului consultat la data de 13 mai 2021, capital social subscris este de 12.130 lei, integral vărsat, compus din 1.213 părți sociale, fiecare a câte 10 lei.

Asociații societății sunt Filip Mihai, Pascariu Corneliu Dan și Man Bogdan Mircea. Administratorul Mihai Anca Corina și Turc Ileana Nadina.

Domeniul de activitate principal este fabricarea de textile neţesute şi articole din acestea, cu excepţia confecţiilor de îmbrăcăminte.

Pe anul fiscal 2019, societatea a înregistrat un profit de 332.516 lei, o cifră de afaceri de 23.800.161 lei și un număr de 23 de salariați.

MLM Medical SRL este o societatea înființată în anul 2003 în București, sector 4.

Capitalul social subscris este de 1.050 lei, integral vărsat, compus din 30 părți sociale, fiecare a câte 35 lei.

Potrivit Registrului Comerțului, consultat la data de 13 mai 2021, asociații societății Stroe Liliana și Josanu Nicoleta Mirela. Administratorul societății este Stroe Liliana.

Domeniul de activitate principal este comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice.

Situația financiară pe anul 2019 arată astfel: un profit de 828.381 lei, o cifră de afaceri de 5.272.206 lei un număr mediu de 11 salariați.

Societatea Deluxe Card SRL a fost înființată în anul 2005, în București, sector 3.

Potrivit Registrului Comerțului, consultat la data de 13 mai, capitalul social subscris este de 700 lei, integral vărsat, compus din 28 părți sociale, fiecare a câte 25 lei.

Asociații societății sunt Bogdan Babalîc și Mădălina Babalîc. Administratorul societății sunt Bogdan Babalîc.

Domeniul de activitate principal este comerţ cu ridicata nespecializat.

Pe anul 2019, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 8.963.456 lei, un profit de 338.940 lei și un număr mediu de 95 de angajați.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Sursa foto: spitaltulcea.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii