Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:21 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Județean de Urgență Tulcea achiziționează servicii de transport rutier specializat de pasageri, pentru pacienți dializați (DOCUMENT)

ro

03 Dec, 2022 00:00 2088 Marime text

 
  • Ofertanți câștigători au fost SC Medical Emergency Division și Trans Medical SRL, acordul cadru având data 7 noiembrie a.c.
 
Spitalul Județean de Urgență Tulcea, autoritate contractantă, a atribuit contractul „Servicii de transport rutier specializat de pasageri - pacienți dializați“, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunț de participare.
 
„Autoritatea contractantă, prin aplicarea prezentei proceduri, urmărește achiziționarea de Servicii De Transport Rutier Specializat De Pasageri - Pacienți Dializați, necesare bunei desfășurări a activității SJUTL. La finalul prezentei proceduri de atribuire se va încheia un acord - cadru pe o perioadă de 48 de luni, cu maxim trei operatori economici“, se arată pe e-licitatie.ro.
 
Ofertanți câștigători au fost SC Medical Emergency Division și Trans Medical SRL. Acordul cadru are data 7 noiembrie a.c., valoarea fiind 8.640.000 lei.  
 
Despre SC Medical Emergency Division SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată vineri, 2 decembrie a.c., societatea Tehno Electro Medical Company SRL a fost înființată în anul 2010, are adresa la Deva, în județul Hunedoara, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „ Activităţi de asistenţă medicală specializată“.
 
Conform Confidas.ro, în 2021 Medical Emergency Division SRL a avut o cifră de afaceri de 14.293.329 lei, un profit net de 1.067.107 lei și 142 angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 12.524.247 lei, un profit net de 1.255.250 lei și 135 angajați.
 
Potrivit sursei citate, asociați în firmă sunt Ioan Andrei Rudeanu (cu 50%) și Agathe Cristina Blaga (cu 50%). Ioan Andrei Rudeanu mai apare în trei firme în funcțiune: R & B IT Consulting Services SRL Hunedoara – asociat unic, Flomar Rev SRL Hunedoara – asociat (20%) și SC Amerimed SRL București – asociat (50%). Agathe Cristina Blaga mai apare într-o firmă care funcționează: ASW Trad Group SRL București – asociat unic, administrator.    
  
Confidas informează și că firma Medical Emergency Division a încheiat 165 contracte de achiziții publice, în valoare totală de 7.969.459,70 lei.
 
Despre SC Trans Medical SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată vineri, 2 decembrie a.c., SC Trans Medical SRL a fost înființată în anul 2005, are adresa în municipiul Arad, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală este „Alte activităţi referitoare la sănătatea umană“.
 
Conform Confidas.ro, în 2021 Trans Medical SRL a avut o cifră de afaceri de 3.056.759 lei, un profit net de 1.200.790 lei și 36 angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 888.617 lei, un profit net de 189.829 lei și 16 angajați.
 
Potrivit sursei citate, asociat unic în firmă este Ioan Octavian Rudeanu, iar calitatea de administratori o dețin Roxana Lomonar, Daniel Florin Nică, Nicolae - Ciprian Sasu și Walid Soultan Abdullah Al-jonid.
 
Ioan Octavian Rudeanu mai apare în trei firme în funcțiune: Flomar Rev SRL Hunedoara – asociat (80%), Nuclearfarm Holding SRL Hunedoara – asociat (70%) și Axis Security SRL – Hunedoara – asociat unic.
 
Confidas informează și că firma Trans Medical a încheiat 14 contracte de achiziții publice, în valoare totală de 2.844.027,45 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Spitalul Județean de Urgență Tulcea achiziționează echipamente de protecție (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii