Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:17 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Județean Constanța cumpără servicii de mentenanță pentru dispozitivele medicale din dotarea UPU – SMURD (DOCUMENT)

ro

16 Dec, 2023 16:17 940 Marime text
  • Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța și firmele Niconsulting Technics SRL și Tehnoplus Medical Serivces SRL au încheiat un contract de 873.133,95 lei (fără TVA)

Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța și firmele Niconsulting Technics SRL și Tehnoplus Medical Serivces SRL au încheiat un contract de 873.133,95 lei (fără TVA).

Obiectul achiziției este servicii de mentenanță preventivă și corectivă tărgi (dispozitive medicale) din dotarea UPU – SMURD cu piese și consumabile incluse – pentru o perioadă de 36 de luni/5 loturi.

Cele cinci loturi sunt: lot 1 – pachet servicii de reparare și întreținere pentru echipamente de transport (tărgi linet – 24 buc. Și cărucioare sella – 10 buc); lot 2 – pachet servicii de reparare și întreținere pentru echipamente de transport (tărgi hidraulice de transport modelo Velo Advance – 8 buc); lot 3 – pachet servicii de reparare și întreținere pentru echipamente de transport (tărgi fixe Ovavinci – 10 buc); lot 4 – pachet servicii de reparare și întreținere pentru echipamente de transport (cărucior transport pacienți – 7 buc) și lot 5 – pachet servicii de reparare și întreținere pentru echipamente de transport (tărgi hidraulice de transport cu suport butelie O2 și stativ perfuzie model Ciclon – 5 buc).

Facem mențiunea că ultimul lot a fost anulat. Astfel, lotul 1 a fost adjudecat de Tehnoplus Medical Services SRL, iar celelalte au fost atribuite firmei Niconsulting Technics SRL.

Pe 28 noiembrie a fost încheiat contractul între părți, iar pe 11 decembrie rezultatul a fost publicat în SEAP.
 

Despre Tehnoplus Medical Services SRL

Termene.ro arată că firma a fost înființată la data de 25 iulie 2017, are sediul pe strada Odobești nr. 1, sectorul 3, București și obiectul de activitate este „repararea echipamentelor electronice și optice”.

Tehnoplus Medical Services SRL a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri egală cu 11.594.542 de lei, un profit egal cu 1.627.697 de lei și o medie de 30 de angajați.

Asociatul unic și administratorul este Ștefania Liliana Ștefan, ce are o contribuție de 2.000 de lei la capitalul social.

Tehnoplus Medical Services SRL a câștigat 243 de licitații publice, din 2007 și până în prezent, potrivit termene.ro.
 

Despre Niconsulting Technics SRL

Conform termene.ro, firma are sediul în județul Ilfov, obiectul de activitate este „intermedieri în comerțul specializat în vânzarea produselor cu caracter specific, n.c.a.” și funcționează din 2006.

Sursa citată arată că Maria – Roxana Mazilu este asociat, iar Neculai Mazilu este admnistrator.

Firma a câștigat nu mai puțin de 347 de licitații publice cu autorități contractante ca: Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, Spitalul Județean de Urgență Buzău etc.

În anul 2022, Niconsulting Technics SRL a raportat o cifră de afaceri de 9.346.145 de lei, un profit de 2.806.581 de lei și o medie de 11 salariați.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

CJC S-a stabilit câștigătorului licitației pentru Departamentul „Sănătatea mamei și copilului” din curtea SCJU Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii