Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:35 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CJC S-a stabilit câștigătorului licitației pentru Departamentul „Sănătatea mamei și copilului” din curtea SCJU Constanța

ro

07 Nov, 2023 16:42 1005 Marime text






 
  • În data de 20 septembrie 2023, instituția Consiliului Județean Constanța a finalizat procedura de achiziție a serviciilor de proiectare (faza PT), asistență tehnică și execuție în cadrul proiectului "Construire Corp nou – Departament Sănătatea mamei și copilului Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța".
 
Consiliul Județean Constanța (CJC) a anunțat câștigătorul acestei proceduri, respectiv operatorul economic Asocierea Concelex SRL–Concelex Engineering SRL–Palex Construcții Instalații SRL–Concrete&Design Solutions SRL.
 
În urma acestui anunț, au fost formulate două contestații adresate Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC), de către Asocierea SSAB-AG și CONSTRUCȚII ERBAȘU SA, potrivit CJC.
 
Astăzi, 07 noiembrie 2023, Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC) a emis decizia sa cu privire la contestațiile formulate împotriva rezultatului procedurii de achiziție.
 

„Decizia CNSC a fost una de respingere a contestațiilor, astfel că rezultatul procedurii de achiziție a rămas neschimbat. Operatorul economic câștigător rămâne Asocierea CONCELEX SRL– CONCELEX ENGINEERING SRL–PALEX CONSTRUCTII INSTALATII SRL–CONCRETE&DESIGN SOLUTIONS SRL”, a informat CJC.
 

Proiectul privind construirea Spitalului de Pediatrie Mama și Copilul avansează și au fost luate decizii importante în acest sens. Proiectarea și execuția de lucrări va fi realizată de operatorul economic Asocierea CONCELEX, conform Deciziei CNSC, emisă astăzi. Următorii pași prevăzuți în această procedură includ demersurile specifice de semnare a contractului. De asemenea, se va constitui garanția de bună execuție aferentă contractului, iar apoi va fi emis Ordinul de Începere pentru serviciile de proiectare (faza PT) și execuție”, mai arată sursa.
 

„Suntem dedicați continuării acestui proiect important care vizează îmbunătățirea infrastructurii medicale și serviciilor de sănătate în beneficiul locuitorilor județului nostru. Personal, voi urmări cu atenție implementarea acestui proiect și voi reveni, periodic, cu actualizări privind evoluția acestuia.” a spus Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.

 
Citește și
Senatorul PNL, Septimiu Bourceanu clarificări în legătură cu Departamentul „Sănătatea mamei şi copilului” Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii