Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:35 11 07 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Județean Constanța cumpără mănuși chirurgicale (document)

ro

01 Jul, 2020 00:00 1871 Marime text
  • Spitalul Județean Constanța cumpără materiale sanitare - mănuși chirurgicale.
 
Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Constanța a atribuit un contract de furnizare materiale sanitare constând în mănuși (9 loturi).

Descrierea contractului


Achiziția de materiale sanitare, respectiv mănuși /9 loturi prin aplicarea procedurii de negociere fara publicarea prealabila a unui anunt de participare, în temeiul art. 104, alin 1, lit c) din Legea 98/2016 privind achiziţiile publice, pentru o perioada de 4 (patru) luni pentru asigurarea continuitatii desfasurarii activitatii pe toate sectiile spitalului pana la demararea si finalizarea unei proceduri de licitație deschisă.
Valoarea totală a contractului, fără TVA, este de 239.400 lei.

Despre societatea câștigătoare


Societatea Mercator Medical a fost înființată în anul 2006, în Cluj-Napoca.
Potrivit Registrului Comerțului, capitalul social subscris este de 1.097.440 lei, integral vărsat, compus din 109.744 părţi sociale, fiecare a câte 10 lei.
Asociatul unic persoană juridică este SC Mercator Medical iar administratorul societății, care se ocupă cu comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice,
 este Bogdan Pop.
Pe anul fiscal 2018, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 22.210.363 lei, un profit de 864.948 lei și un număr mediu de 16 angajați.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

Citește și:

Spitalul Județean Constanța caută furnizor pentru produse farmaceutice (document)

Spitalul Județean Constanța cumpără dezinfectanți (document)

Spitalul Județean Constanța organizează licitație pentru furnizarea de reactivi pentru laboratorul din ambulatoriu (document)

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii