Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:28 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Județean Constanța cumpără dezinfectanți (document)

ro

26 Jun, 2020 00:00 1901 Marime text
  • Spitalul Județean Constanța achiziționează dezinfectanți.
Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Constanța organizează licitație publică pentru acțiziționarea de dezinfectanți, în patru loturi.
Valoarea estimată a contractului este de 619.000 lei.

Descrierea contractului


Furnizare dezinfectanți - 4 loturi, prin aplicarea procedurii de negociere fara publicarea prealabila a unui anunt de participare, in temeiul art. 104, alin 1, lit c) din Legea 98/2016 privind achizitiile publice, pentru o perioada de 5 (cinci) luni pentru asigurarea continuitatii desfasurarii activitatii pe toate sectiile spitalului pana la demararea si finalizarea unei proceduri de licitatie deschisa. Produsele si cantitatile se regasesc in caietul de sarcini si fișă de date ce vor fi puse la dispozitia operatorilor ecnomici interesati. In acest sens, operatorii economici vor transmite o solicitare pe mail la adresa : lavinia.militaru@spitalulconstanta.ro prin care isi manifesta intentia de a participa la procedura si vor comunica adresa/ele de mail unde va fi transmisa documentatia aferenta intocmirii ofertelor.
Derularea executării contractului/elor se va face prin emiterea de comenzi ferme transmise catre furnizor/I în baza referatelor aprobate de către conducerea autoritatii contractante. Plata se va face în termen de 60 de zile de la data confirmarii de primire a facturii/ilor de catre autoritatea contractanta. Garanția de buna executie – 5% din valoarea fara TVA a contractului.
Data limita pentru depunerea ofertelor este 03.07.2020, ora 11.00.

În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.

Citește și:

Spitalul Județean Constanța organzieaza licitație publică pentru achiziție de medicamente (document)

Spitalul Județean Constanța organizează licitație pentru furnizarea de reactivi pentru laboratorul din ambulatoriu (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii