Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:32 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Județean Constanța caută furnizor pentru produse farmaceutice (document)

ro

27 Jun, 2020 00:00 1835 Marime text
  • Spitalul Județean Constanța organizează licitație pentru achiziționarea de medicamente.
Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Constanța organizează licitație publică pentru achiziționarea de produse farmaceutice.
Valoarea estimată a contractului, fără TVA, este de 4.334.984 lei.
 

Descrierea contractului

Furnizare medicamente XI.
Valoarea minimă a acordului-cadru pe 24 de luni este de 2.527.788 lei.
Valoarea maximă a acordului-cadru pe 24 de luni este de 4.334.984 lei.

Cantitățile minime și maxime/acord-cadru se regasesc în caietul de sarcini. Cantitățile maxime/contract subsecvent se regasesc în caietul de sarcini.

Frecvența și valoarea contractelor ce urmează să fie atribuite: contractele subsecvente acordului-cadru se vor încheia lunar sau trimestrial, la inceputul fiecarui an, pana la aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli al SCJU Constanta si maximum pe o perioada de opt luni, ulterior aprobarii bugetului de venituri si cheltuieli al SCJU Constanta. Termenul-limita pana la care se pot solicita clarificari la documentatia de atribuire: cu 17 zile inainte de data-limita de depunere a ofertelor. In conformitate cu prevederile art. 161 din Legea 98/2016, autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet solicitarilor de clarificari/informatii suplimentare in legatura cu documentatia de atribuire in a 10-a zi inainte de termenul-limita stabilit pentru depunerea ofertelor in anuntul de participare.]
 

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante

S. l. dr. Grasa Catalin Nicolae – manager, director medical – s. l. dr. Obada Bogdan; ec. Munteanu Natalia – director financiar-contabil;  jr. Dumitrescu Bianca – sef Serviciu achizitii;  ec. Stanculescu Corneliu – Serviciul achizitii; ec. Ulmeanu-Butan Georgiana – Serviciul achizitii; farmacist – Radulescu Mirela; dr. Nicoara Alina – Sectia medicala; consilier juridic – Mariana Sandulescu; consilier juridic – Carmela Endora Gherghina.

Termenul limită până la care pot fi depuse ofertele este 10.08.2020, ora 15:00.
În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 

Citește și:

Spitalul Județean Constanța organizează licitație pentru furnizarea de reactivi pentru laboratorul din ambulatoriu (document)

Spitalul Județean Constanța organizează licitație pentru produse farmaceutice (document)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii