Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:27 17 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Județean Constanța cumpără aparatură pentru programele de depistare precoce a leziunilor precanceroase. Investiție de peste 97.000 de euro

ro

22 Feb, 2021 00:00 2593 Marime text
  • Achiziția este cuprinsă în programul „Furnizarea serviciilor de sănătate din programele de prevenție, depistare precoce, diagnostic și tratament precoce al leziunilor precanceroase colorectale în regiunea Sud Est“.
  • Este vorba despre achiziția echipamentelor de birou necesare SCJU Constanța.
  • Valoarea totală estimată a investiției în aparatură IT se ridică la 117.985 de lei, suma echivalând cu 97.477,6333 de euro.
Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei“ Constanța investește în aparatura computerizată, pentru depistarea și tratamentul precoce al leziunilor precanceroase colorectale.
 
În Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice a fost publicat recent anunțul privind achiziția „echipamentelor de birou necesare SCJU Constanța, în calitate de Lider al proiectului «Furnizarea serviciilor de sănătate din programele de prevenție, depistare precoce, diagnostic și tratament precoce al leziunilor precanceroase colorectale în regiunea Sud Est»“.
 
Anunțul a fost preluat pe www.licitatiapublica.ro.
 
Conform datelor oficiale, programul este confinanțat în cadrul „POCU, Axa Prioritară 4: Incluziunea socială și combaterea sărăciei, apel: POCU/756/9/Creșterea numărului de persoane care beneficiază de programe de sănătate și de servicii orientate către prevenție, depistare (screening), diagnostic și tratament precoce al leziunilor precanceroase colorectale în regiunea Sud Est“.
 
Mai exact, este vorba despre achiziția echipamentelor de birou necesare SCJU Constanța, în calitate de lider al acestui proiect.
 

Ce echipamente se vor achiziționa

 
Echipamentele ce vor fi achiziționate în cadrul Lotului1 sunt o tablă interactivă E-board, zece calculatoare „desktop all in one, tastatura, mouse“, cinci laptop-uri ultraportabile, cinci genți pentru laptop, 15 licențe pentru sistemele de operare tip Windows, trei swich-uri rețea cu minimum 5 porturi, 10 Hard disk-uri externe, 15 licențe tip Microsoft Office, 15 licențe Antivirus și trei tablete.
 
Lotul 2 include achiziționarea altor echipamente de tip IT și electronice, respectiv un videoproiector profesional, un videoproiector portabil, trei smartphone-uri, o multifuncțională laser color A4 și cinci imprimante laser alb-negru.
 
Valoarea totală estimată a investiției în aparatură IT se ridică la 117.985 de lei, suma echivalând cu 97.477,6333 de euro, calculată la un curs de 4,8747 de lei pentru un euro, stabilit de Banca Națională a României pentru data de 19 februarie 2021 și valabil până astăzi, 22 februarie 2021, la ora 13.00.
 

Data limită până la care pot fi depuse ofertele și cererile de participare este 8 martie 2021, ora 15.00, urmând ca acestea să fie deschise tot atunci, în SEAP.
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul pentru această licitație.
 
Citește și:

Corpul de control al președintelui CJ verifică externalizarea serviciilor medicale şi situația financiară a Spitalul Județean Constanța (documente)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii