Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:46 12 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Județean Constanța achiziționează materiale sanitare

ro

11 Jun, 2021 12:08 2675 Marime text
  • Spitalul Județean Constanța cumpără materiale sanitare, în 9 loturi.

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” Constanţa a încheiat, la data de 26 mai 2021, un contract de furnizare materiale sanitare diverse /9 loturi și anume pachet role de cearceaf de unică folosință.

Societatea care se va ocupa de furnizare este Census Group cu sediul în București.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, valoarea contractului este de 58.980 lei.

Despre Census Group

Societatea Census Group SRL a fost înființată în anul 2007, în București și are ca domeniu de activitate alte activităţi de servicii n.c.a.

Asociat unic și administrator al firmei este Paul Andrei Doje. Acesta mai este asociat și administrator și în societatea Hedo Distribution SRL.

Compania Census Group SRL a încheiat 299 contracte de achiziții publice în valoare totală de 2.748.555,66 lei. Printre autoritățile contractante se numără: Administrația Națională a Penitenciarelor, DGASPC Constanța sau Primăria Municipiului Constanța .

Pe anul fiscal 2020, societatea a raportat o cifră de afaceri de 3.786.443 lei, un profit net de 542.010 lei și un număr mediu de un angajat.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii