Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:31 03 10 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ
a

Spitalul Județean Constanța a bătut palma cu o firmă din Târgu Jiu pentru servicii de tipografie (DOCUMENTE)

ro

30 Aug, 2022 12:31 616 Marime text
Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța
  • Conform anunțului de participare, contractul este împărțit în două loturi.
  • Lotul 2 a fost anulat, însă oferte au depus Avangarde Business Group SRL, lemings SRL, Aim Video Solutions SRL, Voga Design & Architecture SRL, Sprinten Informar și Nosce Group
  • Primul lot, cel cu servicii de realizare materiale informative tipărite a fost atribuit către firma câștigătoare Tipografia Prod Com SRL
 
Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța a atribuit un lot dintr-un contract cu privire la servicii de informare și publicitate pentru unitatea medicală de la malul mării.
 
Obiectul achiziției îl constituie: ”Servicii informare și publicitate” necesare pentru implementarea proiectului “Furnizarea serviciilor de sănătate din programele de prevenție, depistare precoce, diagnostic și tratament precoce al leziunilor precanceroase colorectale în regiunea Sud-Est” în baza contractului de finanțare POCU/756/4/9/136941.
 
Conform anunțului de participare, contractul este împărțit în două loturi. Un prim lot este pentru servicii de realizare materiale informative tipărite și un al doilea lot pentru campanii de promovare radio și online.
 
Primul lot, cel cu servicii de realizare materiale informative tipărite a fost atribuit către firma câștigătoare Tipografia Prod Com SRL, pentru suma de 25.815 lei, la data de 24 august 2022. Pentru Lotul 1 au depus oferte firmele Digital Media Market SRL, Nosce Group, Voga Design & Architecture, Sprinten Infomar și Tipografia Prod Com.
 
Lotul 2 a fost anulat, însă oferte au depus Avangarde Business Group SRL, lemings SRL, Aim Video Solutions SRL, Voga Design & Architecture SRL, Sprinten Informar și Nosce Group. În cadrul procedurii, în luna iulie s-a făcut comunicarea cu privire la anularea procedurii lotului 2. Motivele anulării sunt următoarele: „Ca urmare a verificării algoritmului publicat în SEAP la lotul 2 - Campanii de promovare radio și online s-a constatat existența unor erori de redactare”. În conformitate cu art. 146, alin. (1) din HG 395/2016 vă informăm că au încetat obligaţiile asumate prin depunerea ofertei. Procedura de atribuire a contractului pentru lotul 2 - Campanii de promovare radio și online se va relua la o dată ulterioară. În secțiunea „Documente” poate fi consultată comunicarea cu privire la anularea lotului.
 

Despre Tipografia Prod Com SRL

 
Revenind la câștigătorii lotului 1, Tipografia Prod Com SRL a fost înființată în anul 1992 și are sediul social în județul Gorj, strada Lt. Col. Dumitru Petrecu din localitatea Târgu Jiu. Asociați în firmă sunt Gheorghe Beze – 33,12%, Nadia Iuliana Bologan – 16,56%, Laura Pilea – 16,56%, Simona Bănete Iluța – 12,65%, Dumitru Cinciulescu – 12,65% și Elena Cinciulescu – 8,43%. Administratori sunt Gheorghe Beze, Laura Pilea și Dumitru Cinciulescu. Firma a încheiat 2267 contracte de achiziții publice in valoare totală de 15.849.320,19 lei. În anul 2021, firma a raportat 80 de salariați, la o cifră de afaceri de 18.427.858 lei, cu un profit de 454.624 lei.
 
Conform confidas.ro, Dumitru Cinciulescu este asociat și administrator la GSLM Conductconstruct SRL (33%).
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Medic de gardă de la Spitalul Municipal Fetești, bătut de un pacient. Cadrul medical, internat la SCJU Constanța (VIDEO)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii