Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:42 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Informații de ultim moment despre starea cadrului medical Medic de gardă de la Spitalul Municipal Fetești, bătut de un pacient. Cadrul medical, internat la SCJU Constanța (VIDEO)

ro

25 Aug, 2022 12:44 4684 Marime text
Un incident grav a avut loc la Spitalul Municipal Fetești.

Este vorba despre medicul de gardă, care a fost bătut de un pacient.

Cadrul medical, o femeie de 31 de ani a ajuns la Spitalul Județean Constanța. 

 Pacienta a fost internată de urgență ieri dimineață, cu multiple traumatisme la nivelul feței, dar și cu fractură de piramidă nazală, cu o hemoragie nazală, ce necesită îngrijiri și tratament de specialitate. ,potrivit purtătorului de cuvțânt al SCJU Constanța, Crina Kibedi. 


Anunțul IPJ Ialomița

În noaptea de 23 spre 24 august a.c., în jurul orei 03:00, Poliția Municipiului Fetești a fost sesizată de un asistent medical, din cadrul Spitalului Municipal Fetești, cu privire la faptul că medicul de gardă ar fi fost agresat de un pacient.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă, iar în urma verificărilor efectuate s-a constat că la Camera de Gardă s-a prezentat un bărbat în vârstă de 27 de ani, care în urma unei consultații medicale ar fi devenit agresiv cu medicul de gardă, o femeie în vârstă de 31 de ani.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea situației de fapt, fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fetești.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii