Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:23 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei“ Constanța, acord - cadru cu o firmă din județul Vaslui (DOCUMENT)

ro

09 Aug, 2022 14:49 1386 Marime text

 
  • Achiziția se ridică la valoarea totală (fără TVA) de 523.350 lei.
 
Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei“ Constanța și firma Donis Product SRL au convenit asupra Acordului - cadru de furnizare Produse igienice din hartie” - 4 Loturi conform Legii nr.193/2020 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap.
 
Este vorba de hârtie igienică, batiste, șervete din hârtie pentru mâini și șervete de masă. Potrivit e-licitatie.ro, data acordului-cadru este 22 iulie a.c., iar achiziția se ridică la valoarea totală (fără TVA) de 523.350 lei. Produsele igienice din hârtie sunt împărțite în patru loturi, astfel: lot 1 - șervețele tip ZZ dublu strat - top 200 foi / Spital; lot 2 - hârtie igienică 100 gr fără tub / Spital; lot 3 - hârtie igienică dublu strat 20x9.5 cm, diametru 19 cm pentru dispenser / UPU - SMURD; lot 4 - șervețele tip ZZ dublu strat - top 200 foi / UPU - SMURD). 
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 9 august 2022, ofertantul câștigător, Donis Product SRL, a fost înființat în anul 2009, are adresa în Perieni, județul Vaslui, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Fabricarea produselor de uz gospodăresc şi sanitar, din hârtie sau carton“.
 
Date financiare
 
După cum se arată pe Confidas.ro, în 2020 Donis Product a avut o cifră de afaceri de 111.577 lei, un profit net de 3.775 lei și 0 angajați. Situația financiară a anului 2019 prezintă o cifră de afaceri de 119.506 lei, un profit net de 3.844 lei și doi angajați.
 
Asociat unic al firmei este Cătălin Cerchez, cel care deține și calitatea de administrator. Acesta mai apare, ca asociat, administrator (100%), într-o altă firmă din Vaslui, Donis Consulting SRL (în funcțiune), cu activitate principală „Alte activităţi profesionale, ştiinţifice şi tehnice n.c.a.“, fără achiziții publice. 
 
Tot potrivit Confidas, Donis Product a încheiat 39 contracte de achiziții publice in valoare totală de 109.656,00 lei, printre autoritățile contractante, în afară de Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei“ Constanța, numărându-se și Asociația Șanse Egale pentru Persoanele cu Nevoi Speciale, Colegiul Național Calistrat Hogaș, Direcția de Asistență Socială Brașov, Liceul Tehnologic, sat Puiești, Primăria Municipiului Lugoj, Primăria Municipiului Tecuci, Spitalul Municipal „Anton Cincu“ Tecuci, Spitalul Municipal Dimitrie Castroian Huși și Spitalul Orășenesc Făget.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Municipiul Mangalia a atribuit contractul „Furnizare diverse produse alimentare“. Câștigătoare, o firmă din Scornicești (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii