Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:39 21 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Clinic din Eforie Nord cumpără energie electrică de la Tinmar Energy SA (document)

ro

21 Feb, 2016 22:32 1469 Marime text
 

 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Spitalul Clinic de Recuperare Medicina Fizică și Balneologie Eforie Nord a atribuit prin încheierea unui acord cadru – negociere fără anunț de participare - contractul „Furnizare energie electrică”, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul a fost Tinmar Energy SA. Estimarea inițială a valorii contractului a fost de 272.005 lei fără TVA, iar valoarea totală finală a acestuia a fost de 272.226 lei fără TVA.
 
Cine este Tinmar Energy SA:
 
Tinmar Energy SA, cu sediul social în Bucureşti Sectorul 1, Calea Floreasca, numărul 246C, are un capital social subscris de 31.986.850 lei, integral vărsat, având ca activitate principală comercializarea energiei electrice.
 
Acţionari persoane juridice sunt JO Holding AG cu sediul social în Elveția (deține o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 65.84%), Victory Executive SRL cu sediul în București (ce deține o cotă de 18.8302%) și Mar-Tin Consulting & Management SRL cu sediul în București (ce deține o cotă de 15.3298%).  Administratorul formei este Mar-Tin Consulting & Management SRL, iar directorul general este  George-Alexandru Oancea.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii