Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:27 04 12 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Solul Ocolului Silvic Dunărea de Jos, prelucrat de Body Invest SRL (document)

ro

26 Sep, 2019 00:00 707 Marime text
Regia Naţională a Pădurilor - Romsilva RA a atribuit un contract în urma unei licitaţii publice pentru achiziţia de servicii de pregătire a solului şi întreţineri plantaţii la OS Dunărea de Jos - DS Constanţa.
 
Atribuirea a avut loc la data de 16 septembrie 2019. Valoarea finală a achiziţiei se ridică la suma de 95.254,5 lei. Obiectul achiziţiei constă în servicii de lucrări mecanizate pentru pregătirea solului pentru împăduriri şi întreţineri plantaţii din fond forestier, la Ocolul Silvic Dunărea de Jos. Body Invest SRL este firma câştigătoare.
 
Înfiinţată în anul 2007, firma are sediul social în oraşul Hârşova. Capitalul social subscris, de 1.000 de lei, integral vărsat, este compus din 10 părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 100 de lei. Tănase Silviu este asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de transporturi rutiere de mărfuri.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii