Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:08 17 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societatea națională Nuclearelectrica SA cumpără piese de schimb pentru unități de aer condiționat

ro

19 Sep, 2016 19:26 1132 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
Societatea națională Nuclearelectrica SA a organizat o licitație pentru „piese de schimb pentru unități de aer condiționat”.
 
A fost depusă o ofertă, iar câștigătorul contractului, potrivit licitatiapublica.ro, este Ellis & Watts Global Industries Inc, care a oferit „cel mai scăzut preț”, pentru piese de schimb pentru unități de aer condiționat. Valoarea la care a fost atribuit contractul este de 6.602 de lei (1.568 de dolari, fără TVA).  
 
Despre Ellis & Watts Global Industries Inc
 
Ellis & Watts Global Industries Inc a evoluat de la o companie de produse termice, la o firma capabilă de „soluţii" cu înaltă calificare, care utilizează un transfer de căldură, mecanice, chimice , electrice, expertiză inginerie nucleară şi structurale pentru a proiecta şi construi sisteme HVAC şi echipamente specializate pentru o varietate de aplicaţii, potrivit site-ului oficial al firmei.
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.

Ti-a placut articolul?

Comentarii