Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:02 19 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sistemul dispecerat al ARSVOM, modernizat de Navtron SRL (document)

ro

13 Oct, 2018 00:00 755 Marime text

Sistemul dispecerat pentru Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare va fi livrat de societatea Navtron SRL. Valoarea contractului atribuit este de 385.190 de lei.

 
Contratul presupune înlocuirea echipamentelor din consolă (sistem automat de identificare cu hartă, radar, înregistrator comunicații, stații radio, stația meteo) din dispeceratul ARSVOM, conform cerințelor caietului de sarcini.
 

Responsabili de atribuirea licitației

 
Persoanele cu funcții de decizie din cadrul autorității contractante responsabili de organizarea, derularea și finalizarea procedurii sunt: Crețu Iulian - director general, Pisică Cozmin - șef Serviciul Tehnic, Stănescu Laura - șef Biroul Investiții și Achiziții Publice, Compartiment Juridic - Costin Crenguța, Biroul Investiții și Achiziții Publice - ing. Dan Emilian George, exp. Grigorie Ana-Maria, Serviciul Financiar-Contabil - Sava Geta, Șerban Simona Mihaela.
 

În ce constă achiziția

 
Stemul va fi integrat într-o consolă ergonomică, proiectată și executată specific pentru amplasamentul pus la dispoziție de ARSVOM, și va asigura următoarele funcționalități: comunicațiile generate și pentru situații de urgență prin toate mijloacele, respectiv: telefonie cablată, telefonie GSM, radiotelefonie TETRA, radiotelefonie VHF în canale maritime cu capacitate DSC, radiotelefonie MFJHF în canale maritime cu capacitate DSC, telefax, e-mail, înregistrarea tuturor canalelor de comunicații de voce direct și ambiental, vizualizarea situației maritime din zona Portului Constanța prin radiolocație și a întregii Zone Economice Exclusive a României prin AIS; monitorizarea situației meteorologice locale și a avizelor de navigație NAVIEX; monitorizarea situației mijloacelor mobile de intervenție în situații de urgență; monitorizarea video prin sistem CCTV a zonei ocupate de clădirile și anexele ARSVOM.
 

Navtron SRL, în datele Registrului Comerțului

 
Înființată în anul 1998, firma are sediul în municipiul Constanța. Capitalul social subscris, de 200.000 de lei, integral vărsat, este compus din 2.000 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 100 lei. Navtron SRL este controlată de Kessler Eden, născut pe 10.06.1960, în Constanța, și Vișan Adrian, născut pe 31.03.1965, în Târgoviște, fiecare cu 50% din capitalul social. Kessler Eden este administratorul firmei, care se ocupă de activități de telecomunicații prin rețele fără cablu (exclusiv prin satelit).
 
În anul fiscal 2015, firma cu 23 de salariați a declarat o cifră de afaceri de 16.281.653 de lei și un profit de 4.070.831 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, societatea cu 23 de salariați a declarat o cifră de afaceri de 8.282.850 de lei și un profit de 2.440.264 de lei. Situația financiară pe anul 2017 arată astfel: 21 de salariați, cifră de afaceri de 6.103.795 de lei și profit de 1.028.450 de lei.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
Citește și:
 
ARSVOM va moderniza sistemul de dispecerat (document)
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii