Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:05 14 08 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sistemul de securitate din Portul Constanța este întreținut de o companie controlată de firme din Cipru și Olanda

ro

06 Aug, 2022 15:53 1419 Marime text
  • Atribuirea a avut loc pe 25 iulie 2022, apărând pe e-licitație.ro la data de 27 iulie 2022


Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru „Servicii de mentenanță și service cu garanție totală pentru funcționarea sistemului de Securitate de la Poarta nr. 7, Poarta nr. 14, Poarta nr. 10Bis”.


Atribuirea a avut loc pe 25 iulie 2022, apărând pe e-licitație.ro la data de 27 iulie 2022. De altfel, pe platforma oficială SEAP nu apărea câștigătorul și valoarea finală a contractului, astfel, am cerut lămuriri la autoritatea contractantă printr-o solicitare în baza Legii 544/2001.


Confom răspunsului transmis de către conducerea CN APM Constanța, pentru achiziția de „Servicii de mentenanță și service cu garanție totală pentru funcționarea sistemului de Securitate de la Poarta nr. 7, Poarta nr. 14, Poarta nr. 10Bis”, s-a desfășurat prin procedură de atribuire „Negociere fără invitație prealabilă la o procedură concurențială de ofertare”, în conformitate cu legislația în vitoare, iar la final contractul a fost atribuit către SC Trident Servicii și Mentenanță SA”.


A fost un singur ofertant, care în prezent asigură mentenanța și service-ul întregului sistem perimetral al portului Constanța, inclusiv, dar nu numai, la Poarta nr. 7, Poarta nr. 4, Poarta nr. 10 Bis. Valoarea finală a contractului este de 678.798,78 lei.
 


Despre Trident Servicii și Mentenanță SRL

Societatea are sediul social în București, pe strada Olteniței, fiind înființată în anul 2004. Asociați în firmă sunt UTI Grup SA – 42,72%, Certsign SA – 30,9%, UTI Construction and Facility Management – 25,45% și TIU Investments and Management SRL – 0,9%. Conducerea firmei este asigurată de Ane Alina Nicoleta – director general, Banu Gina – membru CA, Cristian Ionuț Costea – administrator, Toma Grosu – administrator. Auditor este PKF Finconta SRL. În anul 2021, firma a raportat 74 de salariați, la o cifră de afaceri de 34.787.152 lei, cât și un profit de 904.938 lei.


Conform confidas.ro, Alina Nicoleta Ane este administrator și la Livestudies SRL, Softrust Vision Analytics SA, TIU Investments and Management SRL, UTI Real Estate Development SRL, cât și director la UTI Grup SA. Costea Cristian Ionuț este director la UTI Construction and Facility Management, cât și reprezentant legal la UTI Grup SA. TIU Investments and Management SRL apare și în Altimate SA, Certsign SA, Magnitech Integrated Systems SRL. UTI Grup SA apare și în Livestudies SRL, UTI Real Estate Development SRL.


UTI Grup SA are sediul în București, șos. Olteniței. Firma este controlată, în proporție de 99,99% de UTI Real Estate Developments BV, firmă cu sediul social în Amsterdam, Olanda. De altfel, UTI Real Estate Developtments SRL deține restul de părți sociale. Claudiu Bălan, Burdun Constantin, Ionuț Cristian Costea, Darie Alina Luminița, Adrian Floarea, Marian Traian Ghenescu, Liliana Lupu sunt reprezentanții firmei. Certsign SA are sediul social la aceeași adresă din București. Acționari sunt TIU Investments And Management SRL – 63,96%, TIU Holdings LTD – Cipru – 36%, Burdun Constantin – 0,02% și Adrian Floarea – 0,02%. UTI Construction and Facility Management are sediul tot în Capitală, pe strada Cernăuți. Firma e controlată de TIU Holdings LTD, din Cipru, care deține 39,85% și TIU Investments and Management, care deține 60,14%. TIU Investments and Management are sediul pe strada Olteniței din București. Asociați în firmă sunt TIU Holdings LTD, firmă din Cipru, cu 91,86% și Stichting UTI management – firmă din Olanda – 8,14%.


În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

Imagini virale cu un șofer care circulă pe contrasens între Poarta 10 și Eforie Nord (VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii