Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:49 12 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sisteme fotovoltaice pentru gospodăriile izolate din comuna Luncavița, județul Tulcea

ro

30 Apr, 2021 14:10 1989 Marime text
  • Primăria Comunei Luncavița, județul Tulcea, a atribuit un contract firmei Telekom România.
  • Valoarea contractului este de 224.169 lei.
Primăria Comunei Luncavița, județul Tulcea, a încheiat un contract de furnizare și instalare sisteme fotovoltaice pentru gospodăriile izolate din comuna Luncavița, județul Tulcea.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, societatea care se va ocupa de furnizarea serviciilor este Telekom România.

Valoarea totală a contractului, fără TVA, este de 224.169 lei.

Descrierea contractului

Obiectul contractului este „Furnizare și instalare Sisteme fotovoltaice pentru gospodăriile izolate din comuna Luncavița, județul Tulcea“ și cuprinde lucrarile de instalatii electrice aferente instalarii unui numar de 11 sisteme fotovoltaice de producere a energiei electrice, cât si executia lucrarilor de instalatii interioare si exterioare.

Proiectul este finantat în cadrul Programului privind instalarea de sisteme fotovoltaice pentru gospodăriile isolate neracordate la reteaua de distributie a energiei electrice

Proiectul prevede furnizarea si instalarea a 11 sisteme fotovoltaice aferente unui număr de 11 gospodării unde pentru o gospodărie va fi instalat un singur sistem fotovoltaic care nu va fi mai mult de 25 000 lei inclusiv TVA.

Despre Telekom România Communications SA

Înmatriculată în anul 1997, compania are sediul social în Bucureşti.

Potrivit Registrului Comerțului, capitalul social subscris, de 318.464.490 de lei, integral vărsat, este compus din 31.846.449 de acţiuni nominative. Valoarea unei acţiuni este de 10 lei.

Acţionarii firmei sunt: Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale și Ote International Investment's Limited, cu sediul în Cipru.

Telekom România Communications SA desfăşoară activităţi de telecomunicaţii prin reţele cu cablu, activităţi de telecomunicaţii prin reţele fără cablu (exclusiv prin satelit), activităţi de telecomunicaţii prin satelit, dar şi alte activităţi de telecomunicaţii.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii