Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Serviciile costă peste 33.000 de lei O societate din Bucureşti va examina recipientele sub presiune ale CET Palas (document)

ro

29 Jul, 2014 00:00 2218 Marime text
Electrocentrale Bucureşti SA a anunţat câştigătorul contractului „Verificare tehnică în utilizare pentru investigaţii/examinări cu caracter tehnic a recipientelor sub presiune scadente ISCIR apaţinând CET Palas“.

Este vorba despre societatea Tubal Expert SRL, cu sediul social în Bucureşti. Valoarea totală finală a contractului, atribuit pe data de 8 iulie 2014, este de 33.800 de lei. Dintre cele trei oferte primite de autoritatea contractantă, două au fost declarate admise. Aşa cum reiese din anunţul de atribuire nr. 148456/22.07.2014, contractul constă în prestarea serviciilor de inginerie şi servicii integrate de inginerie, servicii de amenajare urbană şi servicii de arhitectură peisagistică, servicii conexe de consultanţă ştiinţifică şi tehnică, servicii de testare şi analiză tehnică. În scopul funcţionării în condiţii de siguranţă, „recipienţii din CET Palas se supun regimului de autorizare şi de verificare tehnică ISCIR (n.r. Inspecţia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune şi Instalaţiilor de Ridicat)“.

Despre câştigătorul licitaţiei

Înfiinţată în anul 2010, SC Tubal Expert SRL are sediul social în municipiul Bucureşti, strada Dunavăţ. Capitalul social subscris este de 250 de lei, integral vărsat, fiind compus din 25 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Potrivit Registrului Comerţului, asociaţii societăţii sunt Nicolae Dinu, născut în anul 1951, care deţine o parte socială, Constantin Bornaz, născut în anul 1948, care deţine două părţi sociale, Mihaela Bornaz, născută în 1979, care deţine 11 părţi sociale, Marius Bornaz, născut în 1977, care deţine 11 părţi sociale, fiind, de asemenea, administratorul societăţii. Activitatea principală a societăţii este legată de inginerie şi consultanţă tehnică.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii