Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:03 26 05 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alteea SA va presta pentru ARSVOM servicii de reparații accidentale nave și echipamente (document)

ro

08 Apr, 2020 00:00 1805 Marime text

Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare a semnat cu societatea Alteea SA, care și-a adjudecat contractul „Acord cadru de servicii reparații accidentale nave și echipamente“. Valoarea contractului atribuit este de 420.200 lei.
 
Persoanele cu funcții de decizie din cadrul autorității contractante în ceea ce privește organizarea, derularea și finalizarea procedurii sunt: director general Crețu Iulian, Anghel Carmen Nina - șef serviciu economic, Cheșpi Vagdet - serviciul economic, Pisică Cozmin - șef serviciu tehnic-investiții, Stănescu Laura - șef birou achiziții publice, Dan Emilian George - serviciul tehnic-investiții, Grigorie Ana Maria - serviciul tehnic-investiții, consilier juridic Costin Crenguța Monica Andalena, Stoica Cornelia Mioara - Serviciul economic, Șerban Simona Mihaela - serviciul economic.
 

Alteea SA, în datele Registrului Comerțului

 
Înființată în anul 1994, Alteea SA are sediul social în municipiul Constanța, parcela nr.2 platforma de beton, nord-est de clădirea Bursa Nouă, Port Constanța. Capitalul social subscris de 120.000 de lei, integral vărsat, este compus din 200 de acțiuni nominative. Valoarea unei acțiuni este de 600 de lei. Acționari persoane fizice sunt: Dogaru Cristina, cu 6% din capitalul social, Căplescu Adrian, cu 45% din capitalul social, Constantinovici Ileana Camelia, cu 4% din capitalul social, Caplescu Viorel, cu 45% din capitalul social. Administratorul societății care se ocupă de fabricarea echipamentelor de ridicat și manipulat este Caplescu Viorel. Cenzorii societății sunt Toma Tiberiu, Constantinovici Ileana Camelia și Terzi Elena. În anul fiscal 2016, societatea cu 25 de salariați a declarat un profit de 1.017.470 lei și o cifră de
afaceri de 9.444.261 lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, societatea cu niciun salariat a avut o cifră de afaceri de 25.335.743 lei și un profit de 2.943.386 lei. Situația financiară pe anul 2018 arată astfel: 14 salariați, un profit de 12.22.427 lei și o cifră de afaceri de 5.083.093 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
Citește și:
 
Contract atribuit de ARSVOM Cine repară remorcherul „Hercules“ și ce valoare are contractul (document)

ARSVOM a selectat trei societăți pentru reparații accidentale ale navelor și ale echipamentelor. Ce explică Daniel Manole (document)

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii