Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:54 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scările de bloc din municipiul Constanța au fost dotate cu dozatoare de perete reîncărcabile cu dezinfectant. Cine le furnizează? (documente)

ro

29 Apr, 2020 00:00 3996 Marime text

Primăria Municipiului Constanța a început distribuirea dispenserelor cu dezinfectant pentru mâini în scările de bloc.
Peste 4.500 de dozatoare de perete reîncărcabile și recipiente cu dezinfectant de uz medicinal și curățare pentru mâini vor ajunge în aceste zile la reprezentanții asociațiilor de locatari pentru a fi montate la intrările în toate scările de bloc din oraș.
Contractul de achiziție al disperserelor a fost atribuit de municipalitate, societății G&G Paper SRL, cu sediul social în Constanța, pe strada Făgetului nr.12, asociat unic și administrator, George Fuduli. Firma a fost înființată în 2004 și  are ca obiect de activitate produse de curățenie, de la detergenți și hârtie la echipamente și mașini profesionale automate de cosmetică și menaj.
 
Fuduli mai este actionar unic și în Blue Print SRL, cu sediul social la aceeași adresă.
Valoarea contractului este de 826.500 de lei fără TVA, vezi secțiunea “documente”. Prețul dozatoarelor depășește cu puțin 235.000 de lei fără TVA, în timp ce dozele cu dezinfectanți au costat 593.000 de lei fără TVA.
Acțiunea de distribuire a dispenserelor cu gel dezinfectant vine după ce, acum două săptămâni, echipele municipalității au distribuit, pentru fiecare scară de bloc, câte 5 l de substanță concentrată pe bază de clor și câte un covoraș (60 cm\40 cm). Facem mențiunea că aceeași societate, G&G Paper SRL a livrat către municipalitate și substanță concentrată pe bază de clor distribuită asociațiilor de proprietari din municipiu. Valoarea celui de-al doilea contract, 5000 de bidoane x 5 litri a fost de 55.775 lei fără TVA, vezi secțiunea documente.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei la care facem referire.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii