Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SC Consult Primo Partener SRL mai bifează un contract un statul. A câștigat dirigenția de șantier în cadrul proiectului de reabilitare a Liceului de Telecomunicații Constanța (DOCUMENTE)

ro

24 Dec, 2021 00:00 3103 Marime text
  •  Primăria Constanța a încheiat un contract de prestări servicii privind serviciul de dirigenție de șantier aferent obiectivului de investiții „Reabilitarea, modernizarea și dotarea Liceului tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații Constanța"
  • Firma câștigătoare este SC Consult Primo Partener SRL
  • Valoarea contractului este de 89.100 lei fără TVA
  • Asociat unic în firmă este Alexandru Drăgan, care are și calitatea de administrator
  • Drăgan a mai făcut parte şi din societatea Visa SRL, care a avut sediul în localitatea Valu lui Traian, dar a fost radiată de la Registrul Comerţului în anul 2002
  • Societatea comercială Consult Primo Partener SRL nu este la primul contract cu statul. Firma a obţinut, în luna februarie a anului 2011, adică la doar două luni de la înfiinţare, un contract de la Consiliul Judeţean Constanţa (CJC) privind dirigenţia de şantier pentru lucrările de reabilitare a Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa


 
Primăria Constanța a încheiat un contract de prestări servicii privind serviciul de dirigenție de șantier aferent obiectivului de investiții „Reabilitarea, modernizarea și dotarea Liceului tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații Constanța".

Firma câștigătoare este SC Consult Primo Partener SRL, vezi secțiunea „documente”. Valoarea contractului este de 89.100 lei fără TVA.
 
Consult Primo Partener în Registrul Comerțului

Societatea a luat ființă în anul 2010, cu sediul social în comuna Valu lui Traian, județul Constanța. Capitalul social al firmei este de 200 de lei, cu un număr de 20 de părți sociale, valoarea unei părți sociale fiind de 10 lei.

Asociat unic în firmă este Alexandru Drăgan, care are și calitatea de administrator.

Domeniul principal de activitate al firmei constă în „activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea”.

De asemenea, Alexandru Drăgan a mai făcut parte şi din societatea Visa SRL, care a avut sediul în localitatea Valu lui Traian, dar a fost radiată de la Registrul Comerţului în anul 2002.
 
Consult Primo Partener SRL, experienţă la capitolul contracte cu statul
 
Societatea comercială Consult Primo Partener SRL nu este la primul contract cu statul. Firma a obţinut, în luna februarie a anului 2011, adică la doar două luni de la înfiinţare, un contract de la Consiliul Judeţean Constanţa (CJC) privind dirigenţia de şantier pentru lucrările de reabilitare a Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa. În acest caz, firma deţinută de omul de afaceri Alexandru Drăgan a fost singurul ofertant.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice”.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Un SRL, cu sediul în Valu lui Traian, asigură dirigenția de șantier pentru modernizarea liceului Dimitrie Leonida din Constanța

O firmă din Valu lui Traian va asigura dirigenția de șantier pentru lucrările de modernizare pe traseul DJ 226A Cetatea Histria- DN22 - Tariverde

Lucrările de reabilitare ale Liceului de Electrotehnică și Telecomunicații din Constanța, realizate din fonduri europene

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii