Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Valu lui Traian va asigura dirigenția de șantier pentru lucrările de modernizare pe traseul DJ 226A Cetatea Histria- DN22 - Tariverde

ro

22 May, 2021 00:00 3375 Marime text
 
  • Consiliul Județean Constanța a atribuit contractul de servicii de dirigenție de șantier a lucrărilor de modernizare infrastructură de transport regional pe traseul DJ 226A Cetatea Histria-DN22/ Tariverde
  • Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de  132.227.8 lei.
  • Câștigătorul contractului este Consult Primo Partener SRL din Valu lui Traian, județul Constanța

Consiliul Județean Constanța a atribuit contractul de servicii de dirigenție de șantier a lucrărilor privind obiectivul de investiție "Modernizare infrastructură de transport regional pe traseul DJ 226A Cetatea Histria-DN22/ Tariverde ”.

Obiectul contractului de achiziție publică îl reprezintă prestarea serviciilor de dirigenţie de şantier a lucrărilor în cadrul proiectului „Modernizare infrastructură de transport regională pe traseul DJ 226 A Cetatea Histria - DN 22/Tariverde”, în vederea implementării cu succes a acestuia, din punct de vedere al parametrilor timp, cost, calitate şi siguranţă, şi în conformitate cu legislaţia, standardele şi reglementările tehnice în vigoare.
Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de  132.227.8 lei.
Câștigătorul contractului este Consult Primo Partener SRL din Valu lui Traian, județul Constanța.
 

Consult Primo Partener în Registrul Comerțului


Societatea a luat ființă în anul 2010, cu sediul social în comuna Valu lui Traian, județul Constanța. Capitalul social al firmei este de 200 de lei, cu un număr de 20 de părți sociale, valoarea unei părți sociale fiind de 10 lei. Asociat unic în firmă este Alexandru Drăgan, care are și calitatea de administrator. Domeniul principal de activitate al firmei constă în „activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea”.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice”.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Contract semnat între Primăria Cernavodă și o firmă din Valu lui Traian. Ce proiect este vizat (document)

Victorie uşoară pentru Consult Primo Partener SRL Cum să câştigi contracte importante cu statul având un singur angajat (documente)

Supraveghează lucrările finei lui Nicuşor Firmă recent înfiinţată - diriginte pe şantierul Muzeului de Istorie  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii