Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:37 15 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un SRL, cu sediul în Valu lui Traian, asigură dirigenția de șantier pentru modernizarea liceului Dimitrie Leonida din Constanța

ro

05 Jun, 2021 00:00 1730 Marime text
  • Primăria Constanța a atribuit un contract de servicii dirigenție de șantier pentru aferent obiectivului de investiții „Reabilitare, dotare și modernizare Liceu Tehnologic Dimitrie Leonida Constanța”
  • Potrivit contractului care poate fi studiat în secțiunea „documente”, municipalitatea va plăti 45.738 lei societății Consult Primo Partener din comuna Valu lui Traian
  • Durata contractului este de 12 luni


Primăria Constanța a atribuit un contract de servicii dirigenție de șantier pentru aferent obiectivului de investiții „Reabilitare, dotare și modernizare Liceu Tehnologic Dimitrie Leonida Constanța”.
Potrivit contractului care poate fi studiat în secțiunea „documente”, municipalitatea va plăti 45.738 lei societății Consult Primo Partener din comuna Valu lui Traian.
Durata contractului este de 12 luni.

n cadrul proiectului se vor realiza lucrări complex precum: refuncționalizarea clădirii existente din cantină în ateliere de specialitate; recompartimentare integrală a clădirii;refacerea accese în clădire și accesibilizare pentru persoanele cu dizabilități; consolidare integrală a clădirii;termoizolare clădire;hidroizolare clădire;înlocuirea tâmplăriei interioare și exterioare cu tâmplărie eficientă energetic;refacerea finisajului terasei necirculabile și termo-hidroizolarea acesteia;termoizolarea fațadelor cu polistiren și vată bazaltică de 10 cm grosime;echiparea sanitară a toaletelor;înlocuirea instalației existente de scurgere exterioară a apelor;

înlocuirea instalațiilor interioare;echiparea electrică a tuturor spațiilor interioare;refacerea rețelei interioare de distribuție a agentului termic/apei calde menajere;dotarea cu echipamente de specialitate.

Proiectul se va derula prin Programul Operațional Regional 2014-2020 - Axa prioritară 4 - Sprijinirea dezvoltării urbane durabile.
Contractul de finanțare a fost semnat în data de 30 aprilie 2020 iar perioada de implementare este de 27 de luni. Valoarea totală a proiectului este de 7.777.842,86 lei.


Consult Primo Partener în Registrul Comerțului

Societatea a luat ființă în anul 2010, cu sediul social în comuna Valu lui Traian, județul Constanța. Capitalul social al firmei este de 200 de lei, cu un număr de 20 de părți sociale, valoarea unei părți sociale fiind de 10 lei. Asociat unic în firmă este Alexandru Drăgan, care are și calitatea de administrator. Domeniul principal de activitate al firmei constă în „activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea”.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice”.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

O firmă din Valu lui Traian va asigura dirigenția de șantier pentru lucrările de modernizare pe traseul DJ 226A Cetatea Histria- DN22 - Tariverde
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii