Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:21 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S.N. Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu – Constanța SA a încheiat un contract de peste 500.000 de lei cu o firmă din Vaslui (DOCUMENT)

ro

26 Sep, 2023 17:00 1176 Marime text
  • Autoritatea contractantă S.N. Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu – Constanța SA a atribuit un contract de furnizare de gaze naturale firmei Gaz Est
  • Cele două părți au încheiat contractul la data de 13 septembrie 2023, iar acesta a fost publicat în SEAP pe 25 septembrie 2023
  • Conform termene.ro, Gaz Est SA a fost înființată la data de 6 iunie 2002, are sediul pe strada Călugăreni nr. 43, Vaslui și obiectul de activitate este „distribuția combustibililor gazoși, prin conducte”
 
Autoritatea contractantă S.N. Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu – Constanța SA a atribuit un contract de furnizare de gaze naturale firmei Gaz Est.
 
Contractul are o valoare de 516.441,64 de lei, fără TVA.
 
Durata contractului este de 12 luni și criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.
 
Tipul procedurii a fost negociere fără publicare prealabilă.
 
Cele două părți au încheiat contractul la data de 13 septembrie 2023, iar acesta a fost publicat în SEAP pe 25 septembrie 2023.
 
Despre Gaz Est
 
Conform termene.ro, Gaz Est SA a fost înființată la data de 6 iunie 2002, are sediul pe strada Călugăreni nr. 43, Vaslui și obiectul de activitate este „distribuția combustibililor gazoși, prin conducte”.
 
Acționarii societății sunt: Consiliul Local Vaslui, Progaz Instalații SRL, Delgaz Grid SRL, Prisma Serv Company SRL și Consiliul Local Muntenii de Jos.
 
Administratorii Gaz Est SA sunt: Alexandra Grigore, Adriana Munteanu, Corneliu – Sorin Șovre, Victor Stefura și Adrian Tighici.
 
Conform termene.ro, Corneliu – Sorin Șovre mai apare în firma Slagaz SA. Victor Stefura apare în Gaz Nord Est SA, iar Adrian Tighici figurează și în Progaz Service SRL, Progaz Instalații SRL și Gaz E-Asist SRL.
 
După cum menționează sursa citată, Gaz Est SA a parafat 110 contracte publice cu autorități contractante precum: Tribunalul Neamț, Universitatea de Artă și Design Cluj, Curtea de Apel Iași etc.
 
Firma a raportat în anul 2022 o cifră de afaceri egală cu 124.605.422 de lei, un profit egal cu 15.019.218 lei și o medie de 93 de salariați.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
    
 
Citește și:
SN Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA achiziționează servicii de asigurare (DOCUMENT)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii