Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:13 22 09 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ret Echipamente SRL din Ilfov va livra un buldoexcavator Primăriei Pecineaga (document)

ro

28 Feb, 2020 00:00 1766 Marime text

Contractul având ca obiect „Achiziţie buldoexcavator cu accesorii de către comuna Pecineaga“, în valoare de 456.500 lei, a fost adjudecat de firma Ret Echipamente SRL din Ilfov, Popeşti-Leordeni.


Achiziţionarea produsului/utilajului este necesară realizării contractului de finanţare nr. C1920074X210921405984 din data de 11.09.2019 încheiat cu Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale de către Comuna Pecineaga, având ca obiect „Achiziţie buldoexcavator cu accesorii de către Comuna Pecineaga, judeţul Constanta”, finanţat din fonduri FEADR, prin PNDR 2014-2020, Program cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală şi Guvernul României, Măsura M3.4/6B - GAL Asociaţia Grupul de Acţiune Locală Dobrogea Verde. Livrarea utilajului se va face la sediul beneficiarului.
 

Responsabili de atribuirea proceduriiPersoanele ce deţin funcţie de decizie în cadrul autorităţii contractante, în ceea ce priveşte organizarea, derularea şi finalizarea procedurii sunt: Stan Niculae, Makkai Marian, Istrate Maria, Bernianu Petrica, Bocai Liviu, Broască Costel, Crăciun Petru Mihai, Liferie Anisim, Mardare Constantin, Paraschiv Gheorghe, Stoian Cristian, Toporau Florin, Toporau Ion, Trifan Gheorghe, Tudor Stela, Anton Elena, Martin Florentina.
 

Ret Echipamente SRL, în datele Registrului ComerţuluiÎnmatriculată în anul 2019, firma are sediul social în oraşul Popeşti Leordeni. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Stoicescu Gabriel este asociat unic şi administrator al firmei care se ocupă de comerţul cu ridicata al maşinilor pentru industria minieră şi construcţii.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire la care facem referire.


Citeşte şi:

Achiziţie de peste 250.000 de lei CERONAV a cumpărat un mini-încărcător multifuncţional de la o firmă din Ilfov (document)

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii