Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:13 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Regia Autonomă Județeană Drumuri și Poduri Constanța va achiziționa motorină de la o firmă din Oradea (document)

ro

04 Jul, 2020 00:00 2906 Marime text
  • Regia Autonomă Județeană Drumuri și Poduri Constanța, contract cu Autovest SRL
  • Firma va livra motorină pentru utilajele regiei județene
Regia Autonomă Județeană Drumuri și Poduri Constanța a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, pentru achiziția de motorină Euro 5 necesară pentru alimentarea autovehiculelor și utilajelor din dotarea RAJDP Constanța.
Atribuirea a avut loc la data de 9 iunie 2020, fiind publicat rezultatul ulterior pe licitatiapublica.ro. Obiectul contractului constă în furnizarea de motorină Euro 5 necesara pentru alimentarea autovehiculelor și utilajelor din dotarea RAJDP Constanța. Acordul cadru a fost încheiat pentru o perioadă de 12 luni. Valoarea finală a achiziției nu este precizată, iar firma câștigătoare este Autovest.

Despre Autovest SRL


Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului, societatea a fost înființată în anul 1994 și are sediul în municipiul Oradea, Strada Frunzei, județul Bihor.
Societatea are capital social subscris de 4.310 de lei, integral vărsat, iar unic asociat este Viorel Vidra, acesta fiind și administratorul societății ce are ca domeniu de activitate întreținerea și repararea autovehiculelor.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

În secțiunea "Documente" puteți consulta anunțurile de atribuire a contractelor de pe licitatiapublica.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii