Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:18 14 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Getnic Construct Serv SRL, contract cu Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța

ro

21 Apr, 2021 00:00 1745 Marime text
  • Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța a atribuit un contract către o firmă din Cernavodă
  • Firma va asigura lucrări de curățire și amorsare suprafețe cu utilaj specializat


Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, pentru achiziția de lucrări de curățire și amorsare suprafețe cu utilaj specializat (autogudronator prevăzut cu perie și rampă de împrăștiere a emulsiei în pelicula uniformă).

Atribuirea a avut loc pe 6 aprilie 2021, rezultatul licitației a apărut pe 20 aprilie. Valoarea finală a contractului este de 954.000 lei. Obiectivul contractului constă în lucrări de curățire și amorsare suprafețe cu utilaj specializat (autogudronator prevăzut cu perie și rampă de împrăștiere a emulsiei în peliculă uniformă). Lucrările care fac obiectul prezentei proceduri de achiziție sunt în suprafață totală de 600.000 mp, dispuse pe drumurile județene aflate în administrarea RAJDP Constanța. Getnic Construct Serv SRL este firma câștigătoare.


Despre Getnic Construct Serv SRL

Firma a fost înființată în anul 2004, având sediul social în Cernavodă, pe strada Canalului, județul Constanța. Capitalul social este de 380.000 lei, iar asociați sunt Valentin Gherghință, cu o cotă parte de 25% și Marius Ghergheniță, cu o cotă parte de 75%. Cel din urmă este și administratorul firmei, care are ca activitate principală, conform codului CAEN „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”.

În anul 2019, firma a raportat 41 de salariați, la o cifră de afaceri de 24.398.710 lei, cu un profit de 9.683.524 lei. În anul 2020, firma a avtut 39 de salariați, la o cifră de afaceri de 21.997.470 lei, cu un profit de 6.293.912 lei.

Conform CONFIDAS, Getnic Construct Serv SRL a încheiat 81 contracte de achiziții publice in valoare totală de 37.391.064,87 lei. Marius Ghergheniță mai este asociat unic și administrator în firma Mona Lisa SRL. Totodată, el a mai fost asociat și administrator în Getnic Product SRL, aflată în lichidare. Valentin Ghergheniță a mai fost asociat și administrator în All Star Games SRL, aflată în lichidare.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii