Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reabilitarea şi modernizarea străzilor din comuna Siliştea, pe mâna societăţii Building Construction Mea (document)

ro

17 Dec, 2019 00:00 2514 Marime text

Primăria Siliştea a atribuit contractul „Proiectare şi execuţie lucrări de reabilitare şi modernizare străzi în comuna Siliştea“ societăţii
Building Construction Mea SRL. Valoarea contractului atribuit este de 7178.573,68 lei.
 
Execuţia prezentului contract de achiziţie publică presupune prestarea unor servicii de proiectare şi executarea unor lucrări de reabilitare şi modernizare străzi în comuna Siliştea. Serviciile de proiectare constau în elaborarea documentaţiei tehnico-economice aferente obiectivului "Reabilitare şi modernizare străzi în comuna Siliştea'', în conformitate cu legislaţia, reglementările tehnice, regulamentele, procedurile, specificaţiile tehnice, normativele, instrucţiunile tehnice, ghidurile şi metodologiile în vigoare la momentul prestării acestor servicii, aplicabile în cazul prezentei investiţii; acordarea de asistenţă tehnică din partea proiectantului.
 
Lucrările aferente acestui obiectiv constau în principal în realizarea următoarelor: modernizarea structurii rutiere existente, realizarea rigolelor (pământ şi beton), realizare podeţe, semnalizare rutieră orizontală şi verticală.
 
Contractul vizează prestarea unor servicii de proiectare şi executarea unor lucrări de reabilitare şi modernizare străzi în comuna Siliştea, mai precis 21 de străzi cu o lungime totală de 10.336,11 ml, după cum urmează: localitatea Siliştea - 4.850,84 ml, localitatea Țepeş Vodă - 5.485,27 ml. Elaborarea documentaţiei de proiectare se va realiza pe baza Documentaţiei pentru Aprobarea Lucrărilor de Intervenţie nr. 15/2017 (D.A.L.I.) întocmite de către SC Siluan Proiect SRL.
 

Responsabili de atribuirea procedurii

 
Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante responsabile de organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire sunt: Soare Mihai – primar, Drăguşanu Milica-Gheorghe – viceprimar / membru de rezervă comisie de evaluare, Olteanu Vasilica - secretar UAT/membru comisie de evaluare, Ciocănescu Mirela - inspector contabil/membru comisie de evaluare, Iordache Estrela - consilier achiziţii publice/preşedinte comisie de evaluare, Stăşenco Aurelia - consilier casier/membru de rezervă comisie de evaluare, Micu Adrian - reprezentant furnizor de servicii auxiliare şi expert cooptat Drăgan Carmen Nicoleta - expert tehnic cooptat.
 

Building Construction Mea SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înmatriculată în anul 2017, societatea are sediul în Bucureşti. Firma provine din schimbare sediu în alt judeţ. Capitalul social subscris de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt: Nicolescu Constantin şi Alexandru Magdalena-Emilia, fiecare cu 50% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, este Alexandru Magdalena-Emilia.
 
În anul fiscal 2016, societatea cu 42 de angajaţi a declarat un profit de 296.533 lei şi o cifră de afaceri de 9.431.976 lei. De asemenea, în anul 2017, firma a avut 51 de salariaţi, un profit de 23.412 lei şi o cifră de afaceri de 6.516.226 lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: un profit de 338.958 lei, 85 de salariaţi şi o cifră de afaceri de 20.716.788 lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Citeşte şi:
 
A fost anunţată societatea care va executa lucrările de construcţie a drumului de acces în Poarta 7 a Portului Constanţa (document)

Ce firmă se va ocupa de extinderea reţelelor de canalizare din localitatea Lumina (document)

Continuă lucrările de reabilitare a conductelor de apă din Bărăganu Iată ce firmă a câştigat licitaţia (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii