Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:35 09 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost anunțată societatea care va executa lucrările de construcție a drumului de acces în Poarta 7 a Portului Constanța (document)

ro

10 Apr, 2019 00:00 1554 Marime text
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a anunțat numele societății comerciale care și-a adjudecat contractul „Lucrări de construcții parcare și drum acces poarta 7 (etapa 1)“. Potrivit licitatiapublica.ro, este vorba despre societatea Building Construction Mea SRL. Valoarea contractului atribuit este de 3.052.433,26 de lei.
 

Building Construction Mea SRL, în datele Registrului Comerțului

 
Societatea a fost înființată în anul 2017 și are sediul social în București. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Firma Building Construction Mea SRL este controlată de Constantin Nicolescu și Magdalena-Emilia Alexandru, fiecare cu 50% din capitalul social. Magdalena-Emilia Alexandru este administratorul societății, care se ocupă de lucrări de construcție a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
În anul fiscal 2015, firma cu 45 de salariați a înregistrat o cifră de afaceri de 10.778.188 de lei și un profit de 2.859.979 de lei. De asemenea, în anul 2016, firma cu 42 de salariați a declarat o cifră de afaceri de 9.431.976 de lei și un profit de 240.284 de lei. Situația financiară pe anul 2017 arată astfel: 51 de salariați, cifră de afaceri de 6.516.226 de lei și profit de 23.412 lei.
 

Responsabili de atribuirea licitației

 
Persoanele care dețin funcții de decizie din cadrul CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța responsabile de atribuirea procedurii publice sunt: director general - Daniela Șerban, director general adjunct - Bogdan Pascu, director exploatare - Teodor Patrichi, director coordonator - Ciprian Hanganu, director tehnic - Ion Tomescu, director economic - Maria Mergiu, director comercial - Alexandru Madalin Craciun, șef Seviciu Juridic și Contencios - Tanase Iulian Pepi, șef Sucursala Energetică Port - Kiss Laszlo Eduard, șef Sucursala Servicii Port - Vicentius Petrescu, șef Sucursala Nave Tehnice Port - Emil Sorin Banias, șef Departament Achizitii Publice - Otilia Ifimov, Serviciul Tehnic Reparatii - Antoniela Moldoveanu, Serviciul Tehnic Reparatii - Laura Bola, șef Birou Control Financiar Preventiv- Nicoleta Adina Gamalan, Departament Achizitii Publice - Aurelian Lita, șef Birou Litigii Maritime și Asigurări - Mariana Chirea, Birou Litigii Maritime și Asigurari - Raluca Diana Stoica. La aceștia se adaugă administratorii Gabriela Murgeanu, Daniel-Adrian Naftali, Elena Petrașcu, Burlacu Mircea, Bătrâncă Ghiorghe, Dan Nicolae Tivilichi.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii