Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:45 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJDP Constanța, acord cadru cu Getnic Construct Serv SRL (DOCUMENT)

ro

05 Apr, 2022 00:00 3049 Marime text

 
  • Contractul prevede lucrări de curățire și amorsare suprafețe cu utilaj specializat (autogudronator prevăzut cu perie și rampă de împrăștiere a emulsiei în peliculă uniformă), în suprafață totală de 700.000 mp, dispuse pe drumurile județene aflate în administrarea RAJDP Constanța, precum și tronsoane de drum și/ sau suprafețe pentru care RAJDP Constanța are calitatea de executant
 
Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri (RAJDP) Constanța a încheiat un acord cadru pentru lucrări de curățire și amorsare suprafețe cu utilaj specializat (autogudronator prevăzut cu perie și rampă de împrăștiere a emulsiei în peliculă uniformă).
 
Descriere:
 
Lucrări de curățire și amorsare suprafețe cu utilaj specializat (autogudronator prevăzut cu perie și rampă de împrăștiere a emulsiei în peliculă uniformă), în suprafață totală de 700.000 mp, dispuse pe drumurile județene aflate în administrarea RAJDP Constanța, precum și tronsoane de drum și/ sau suprafețe pentru care RAJDP Constanța are calitatea de executant.
 
 Valoare contract: 1323000 lei.
 
De lucrări se va ocupa SC Getnic Construct Serv SRL, cu sediul în Cernavodă, strada Canalului.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 04 aprilie 2022, SC Getnic Construct Serv SRL se ocupă de „lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“ și îi are ca asociați pe Marius Gherghinita, cu75 % din capital, și pe Valentin Gherghinita, cu 25 % din capital.
 
Gherghinita Marius mai apare în Getnic Product SRL și în Mona Lisa SRL.
 
Gherghinita Valentin apare în All Star Games SRL.
 
Tot potrivit Confidas.ro, compania Getnic Construct Serv SRL a încheiat 96 contracte de achiziții publice in valoare totală de 46.220.497,87 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Getnic Construct Serv SRL - contract atribuit de Utilităţi Publice - Gospodăria Comunală Cernavodă. Ce servicii va presta firma (document)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii