Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:20 27 03 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protecția Copilului Constanța a pus la bătaie peste 400.000 de euro pentru deschiderea unui Centru de Zi în Lumina. De ce s-a anulat procedura (DOCUMENT)

ro

06 Jun, 2022 00:00 1503 Marime text
  • Procedura a fost anulată, iar lotul a rămas neatribuit, potrivit informațiilor publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice.
  • În Secțiunea Document puteți consulta anunțul prin care a fost anulată licitația.
 
S-a anulat procedura demarată de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța pentru găsirea companiei care să se ocupe de reabilitarea clădirii care va deveni Centrul de Zi din Lumina!
 
Investiția se ridica la peste 400.000 de euro, iar contractul urma să fie atribuit prin procedura simplificată.
 
Totuși, procedura a fost anulată, iar lotul a rămas neatribuit, potrivit informațiilor publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice și preluate pe www.licitatiapublica.ro.
 
Conform datelor oficiale, procedura a fost anulată automat, ca urmare a faptului că, la data limită de depunere a ofertelor, nu au existat ofertanți.
 
Contractul viza „execuție de lucrări pentru reabilitarea, modernizarea și dotarea imobilului situat în localitatea Lumina, în vederea deschiderii unui Centru de Zi de Recuperare (CZR) în localitatea Lumina, pe str. Morii nr. 79 J – lot. 4/2, în cadrul proiectului «Închiderea Complexului de Servicii Comunitare Orizont»“.
 
Valoarea estimată a contractului se ridica la 1.992.280,33 de lei, suma echivalând cu 403.075,3090 de euro, la un curs de 4,9427 de lei pentru un euro stabilit de Banca Națională a României la data de 3 iunie 2022 și valabil până la data de 5 iunie 2022, ora 14.00.
 
În contextul anulării procedurii, DGASPC Constanța urmează să demareze o nouă procedură de atribuire.
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul prin care a fost anulată licitația.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Protecția Copilului Tulcea cumpără microbuz. Cine îl livrează (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii