Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Chițac nu s-a lăsat! A atribuit contractul pentru achiziția ceasurilor stradale unei societăți din Arad

ro

25 Jan, 2022 00:00 4694 Marime text
  • Primăria Constanța a finalizat achiziția de ceasuri stradale
  • Valoarea totală a achiziției fără TVA este  277.670 lei
  • Potrivit www.confidas.ro, compania a încheiat 23 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 715.553 lei
    Vă reamintim, în luna iulie 2021, în cadrul proiectului de rectificare bugetară, edilul municipiului Constanța, Vergil Chițac le-a propus consilierilor locali să fie de acord cu diminuarea fondurilor de la capitolul sisteme de irigații, banii urmând să fie utilizați pentru dotări urbane, respectiv achiziția de ceasuri stradale de exterior
 
 


Primăria Constanța a finalizat achiziția de ceasuri stradale.

Valoarea totală a achiziției fără TVA este  277.670 lei.

Este vorba despre 13 ceasuri stradale, 10 bucăți de ceasuri analogice cu două fețe pilotate GPS, montate pe stâlpi de susținere (inclusiv fundație) și trei bucăți ceasuri analogice cu o singură față pilotate GPS, montate pe structură din beton existentă.

Ceasurile vor fi livrate de Apel Industries SRL din Arad, cu sediul social pe strada Dâmbovița nr. 27a.

Precizăm că municipalitatea a mai achiziționat de la aceeași societate două ceasuri ceasuri analogice tip caliron si 46 de ceasuri stradale digitale în 2008 în valoare de 1.3 milioane de lei.

Despre Apel Industries SRL

Societatea a fost înființată în 1993 iar în ultimul an fiscal a avut o cifră de afaceri de  1.994.655 lei, un profit de aproximativ 250.000 lei și 7 angajați. Unic asociat și administrator  al societății este Călin Adrian Revencu.

Potrivit www.confidas.ro, compania a încheiat 23 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 715.553 lei.

Vă reamintim, în luna iulie 2021, în cadrul proiectului de rectificare bugetară, edilul municipiului Constanța, Vergil Chițac le-a propus consilierilor locali să fie de acord cu diminuarea fondurilor de la capitolul sisteme de irigații, banii urmând să fie utilizați pentru dotări urbane, respectiv achiziția de ceasuri stradale de exterior.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Ce-i lipsește chelului? Tichie de mărgăritar! Primăria Constanța achiziționează ceasuri stradale cu banii bugetați pentru sistemele de irigații

Mai ştiţi ceasurile analogice tip caliron? De ce nu sunt funcţionale? Ce spune Primăria Constanţa (galerie foto + document)
Constănțeanul supărat. Remus Negoi, senator USR - „Chițac reînvie mofturile administrației Făgădău!"

Consilierii locali votează rectificarea bugetară! Se alocă fonduri pentru reabilitarea sau repararea unor imobile emblematice aflate în patrimoniul municipiului Constanța (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii